VIRAL

Τουρκάλα Δημοσιογράφος: Τώρα που πήγα καταλαβαίνω γιατί οι Τούρκοι προτιμούν την Ελλάδα

Μετά της διακοπές της στην Αλικαρνασό πήγε στη Λέρο.
Τουρκάλα Δημοσιογράφος: Τώρα που πήγα καταλαβαίνω γιατί οι Τούρκοι προτιμούν την Ελλάδα

Σχεδόν… εκστασιασμένη δήλωσε με άρθρο γνώμης στην Hurriet η Τουρκάλα δημοσιογράφος Ελίφ Ζορλού Ταπάν, με φόντο τις τιμές στην Ελλάδα σε σχέση με αυτές της Τουρκίας.

Η Ελίφ Ζορλού Ταπάν μετά της διακοπές της στην Αλικαρνασό πήγε στη Λέρο, όπου διαπίστωσε πως τόσο οι τιμές όσο και η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με την Τουρκία.

«Υπάρχουν απευθείας φέρι για τη Λέρο από την Αλικαρνασσό δύο φορές την εβδομάδα, ενώ είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο από το νησί της Κω. Μετά από 5ήμερες διακοπές στην Αλικαρνασσό, πήγαμε στην Κω και μετά στο νησί της Λέρου. Καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα γιατί οι Τούρκοι τουρίστες προτιμούν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές», αναφέρει η Τουρκάλα δημοσιογράφος.

«Οι νησιώτες γνωρίζουν ότι ο τουρισμός είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία τους, αλλά πέρα ​​από το κέρδος, θέλουν όσοι επιλέγουν να επισκεφτούν το νησί τους να επιστρέψουν με όμορφες αναμνήσεις», τονίζει η Ελίφ Ζορλού Ταπάν η οποία χαρακτηρίζει «τρελές» τις τιμές στην Τουρκία.

«Για να το θέσω απλά, πληρώσαμε 4.650 TL (δηλαδή 130 ευρώ) για μια μερίδα κεφτεδάκια, μια πίτα με τυρί, δύο ποτήρια τοπικά ποτά, τσάι και νερό σε ένα συνηθισμένο beach club στο Göltürkbükü», υπογραμμίζει.

Αντίστοιχα στη Λέρο «πληρώσαμε 60 ευρώ για ένα ζεστό ορεκτικό, σαλάτα, ψάρι, καλαμάρι, δύο ποτήρια κρασί και δύο ποτήρια ούζο στο γνωστό εστιατόριο Ψαροπούλα», συμπληρώνει η Τουρκάλα δημοσιογράφος.

«Όταν οι τιμές στην Τουρκία είναι τέτοιες, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και καταστήματα στη Λέρο πλημμύρισαν από Τούρκους επισκέπτες», τονίζει.

Σύμφωνα με την Ελίφ Ζορλού Ταπάν, κάθε Τούρκος επισκέπτης στην Λέρο με τον οποίο μίλησε «έλεγε ότι αντιμετωπίζονταν με αδιαφορία στη χώρα μας (σ.σ. Τουρκία), ότι τα εστιατόρια και οι οδηγοί ταξί έδιναν προτεραιότητα στους ξένους τουρίστες και ότι δεν έδειχναν το ίδιο σεβασμό και προσοχή με τους ξένους επισκέπτες. Και έχουν δίκιο».

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε επίσης:

Βρηκαν γάτα που είναι ίδια ο Φόντεν και είναι σίγουροι πως η Αγγλία θα πάρει το Euro

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Χάκερ μετέφερε 1 εκατ. ευρώ από τον ΔΑΠΕΕΠ σε άγνωστη εταιρεία με ενα email – Πανικός στο λογιστήριο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκάλα Δημοσιογράφος: Τώρα που πήγα καταλαβαίνω γιατί οι Τούρκοι προτιμούν την Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.