VIRAL

Τουρκία: Πάνω από 5.000 οι Τούρκοι που αναμένουν να πάνε στη Λέσβο το ΣΚ

Δύο χιλιάδες άτομα πήγαν στη Λέσβο την πρώτη ημέρα των τριήμερων διακοπών.
Τουρκία: Πάνω από 5.000 οι Τούρκοι που αναμένουν να πάνε στη Λέσβο το ΣΚ

Στη Θάλασσα Συνοριακή Πύλη στην περιοχή Αϊβαλί του Μπαλικεσίρ, σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές από όσους Τούρκους ήθελαν να συνδυάσουν το Σαββατοκύριακο με την Ημέρα Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας της 15ης Ιουλίου που είναι αργία στην Τουρκία και να πάνε στη Λέσβο για διακοπές.

Ο αριθμός των ατόμων που θα επισκεφθούν τη Λέσβο σε τρεις ημέρες αναμένεται να ξεπεράσει τις πέντε χιλιάδες.

Τούρκοι παραθεριστές προερχόμενοι από μητροπολιτικές πόλεις όπως η Κωνσταντινούπολη, η Σμύρνη, η Προύσα, η Άγκυρα, η Μούγλα, το Μπαλικεσίρ, η Μανίσα και το Κοτζαέλι σχημάτισαν ουρές μπροστά από τη θαλάσσια συνοριακή πύλη του Αϊβαλί, σημειώνει το sozcu.com.tr.

Δύο χιλιάδες άτομα πήγαν στη Λέσβο, την πρώτη ημέρα των τριήμερων διακοπών. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να ξεπεράσει τις πέντε χιλιάδες κατά τη διάρκεια των εορτών.

Διαβάστε επίσης:

Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Τσεσμέ: Τα περισσότερα ξενοδοχεία και εστιατόρια είναι άθλια στη Χίο

Τουρκάλα Δημοσιογράφος: Τώρα που πήγα καταλαβαίνω γιατί οι Τούρκοι προτιμούν την Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Πάνω από 5.000 οι Τούρκοι που αναμένουν να πάνε στη Λέσβο το ΣΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.