ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης πάει για το μπαμ με Αραούχο!

O Άρης προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση αποκτώντας τον Σέρχιο Αραούχο που αρνήθηκε πρόταση της ΑΕΚ!
Ο Άρης πάει για το μπαμ με Αραούχο!

O Άρης προσπαθεί να πυροδοτήσει την βόμβα με τον Σέρχιο Αραούχο! Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο!

Ο Άρης δεν έχει κάνει ακόμα κινήσεις μεταγραφικά που αφενός θα ενισχύσουν το ρόστερ του και αφετέρου θα ζεστάνουν τον κόσμο του, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το χαμένο τελικό Κυπέλλου.

Φέτος και με δεδομένο οτι δεν υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια μέσα στον Ιούλιο, ο Άρης έχει την πολυτέλεια να μην βιάζεται για να γεμίσει τα κενά του.

Προτάσεις έχουν γίνει πολλές, αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσει το κλαμπ. Πάντως τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να κινείται το πράγμα.  O Άρης προσπαθεί να κάνει το μπαμ με τον Σέρχιο Αραούχο!

Ο Αργεντίνος επιθετικός αποχώρησε απο την ΑΕΚ αφού δεν δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε. Η ΑΕΚ του έδινε συμβόλαιο των 800 χιλιάδων αλλά ο Αραούχο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αξίωνε επταψήφιο νούμερο για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Ο Άρης έχει μεταφέρει τις προθέσεις του στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, με επίσημο τρόπο και προταση του στον Αραούχο, ο οποίος αν και μέχρι πρότινος αντίπαλος του Άρη με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει κερδίσει τον σεβασμό των φίλων της ομάδας για την κίνηση του μετά τον χαμό του Άλκη.

Περιττή η αναφορά στο βιογραφικό του Αραούχο, ο οποίος μετράει ήδη 400+ συμμετοχές, 110 γκολ και 50 ασίστ. 36 συμμετοχές και τέσσερα γκολ πέρσι με την ΑΕΚ, 179 και 48 γκολ τις έξι συνολικά σεζόν που αγωνίστηκε στην Ένωση.

Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση και οικονομική υπέρβαση από πλευράς Άρη, που όμως την παλεύει πολύ το τελευταίο διάστημα ευελπιστώντας οτι θα πείσει τον Αραούχο να πει το «ναι» και να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άρης πάει για το μπαμ με Αραούχο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!