ΚΟΣΜΟΣ

Μπλεξίματα για πρώτην προπονητή του ΠΑΟΚ και πολυ επιτυχημένο

Η υπουργός μάλιστα τον κάλεσε να μάθει ιστορία.
Μπλεξίματα για πρώτην προπονητή του ΠΑΟΚ και πολυ επιτυχημένο

Μπλεξίματα έχει ο Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος κατηγορείται για ρατσισμό και ξενοφοβία, μετά από δηλώσεις του για τους Ινδιάνους της Βραζιλίας.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας καταδίκασε τον Άμπελ Φερέιρα για τη χρήση της έκφρασης «ομάδα των Ινδιάνων».

Η υπουργός Ιθαγενών της Βραζιλίας μάλιστα τον κάλεσε να μάθει για την ιστορία των αυτόχθονων πληθυσμών και τον «αποικισμό της Πορτογαλίας».

«Ο προπονητής της Παλμέιρας έκανε πολύ λάθος στη δήλωσή του. Θα ήθελα να σας προσκαλέσω να μάθετε για την ιστορία των αυτόχθονων πληθυσμών της Βραζιλίας. Και επίσης μάθετε για την ιστορία του αποικισμού της Πορτογαλίας, της χώρας καταγωγής σας, σε σχέση με τη Βραζιλία και πώς εργαζόμαστε για να το αναθεωρήσουμε», ανέφερε η Σόνια Γουαζαζάρα, στα social media της.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Πάνω από 5.000 οι Τούρκοι που αναμένουν να πάνε στη Λέσβο το ΣΚ

Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Τσεσμέ: Τα περισσότερα ξενοδοχεία και εστιατόρια είναι άθλια στη Χίο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπλεξίματα για πρώτην προπονητή του ΠΑΟΚ και πολυ επιτυχημένο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.