SPORTIME BET

Ο μεγάλος τελικός του Euro με ενισχυμένες αποδόσεις!

O σπουδαίος τελικός του Euro ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία παρέα με τη Novibet!
Ο μεγάλος τελικός του Euro με ενισχυμένες αποδόσεις!

Έφτασε η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Euro 2024! Ισπανία και Αγγλία θα διεκδικήσουν την Κυριακή (22:00) στο Βερολίνο το πολυπόθητο Κύπελλο, το λεγόμενο Ανρί Ντελόνε! Οι δύο ομάδες διψούν για να γράψουν ιστορία και το μεγάλο παιχνίδι μαγνητίζει ποδοσφαιρόφιλους και μη.

Η Ισπανία με τρεις κούπες στη συλλογή της (1964, 2008, 2012) διεκδικεί το 4 ο Euro της ιστορίας της και με τη φετινή της πορεία έχει τρομάξει εχθρούς και φίλους. Η «Φούρια Ρόχα» λειτουργεί πάνω στο χορτάρι σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και μετράει μόνο νίκες σε όλη τη διοργάνωση. Παίχτης κλειδί είναι ο 17χρονος Γιαμάλ, ο οποίος συνδυάζει νιάτα, ενέργεια και εκτελεστική δεινότητα.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία χαρακτηρίζουν την ομάδα του Ντε Λα Φουέντε, η οποία στα «νοκ άουτ» απέκλεισε Γεωργία (4-1), Γερμανία (2-1 στην παράταση) και Γαλλία (2-1 με ανατροπή).

Ισπανία – Αγγλία 1:2.55 Χ:2.90 2:3.75

Οι Άγγλοι ζουν και αναπνέουν για τον μεγάλο τελικό και φιλοδοξούν να κατακτήσουν το πρώτο Euro της ιστορίας τους για να επιβεβαιώσουν το αγαπημένο τους τραγούδι ««It's Coming Home»! Παράλληλα, είναι αποφασισμένοι να πατήσουν «delete» στην πίκρα του 2021 όταν και έχασαν τον τελικό από την Ιταλία μέσα στο Γουέμπλεϊ.

Οι παίχτες του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ βρίσκονται για 2 ο σερί Euro σε τελικό και φέτος μοιάζουν «πολύ σκληροί για να πεθάνουν». Πιο συγκεκριμένα, μετά τον όμιλο, τρεις φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ και πανηγύρισαν ισάριθμες προκρίσεις απέναντι σε Σλοβακία (2-1), Ελβετία (στα πέναλτι), Ολλανδία (2-1).

Ο τελικός του Euro ανήκει στα κορυφαία ντέρμπι της Ευρώπης. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν 27 φορές. Η Ισπανία μετράει 10 νίκες (8 σε φιλικά 2 σε επίσημα), οι Άγγλοι έχουν πανηγυρίσει 13 φορές (σε 9 φιλικά και 4 επίσημα) και 4 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία (2 επίσημα).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Euro

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο μεγάλος τελικός του Euro με ενισχυμένες αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.