ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «Βράζει» ο Λουτσέσκου!

Με Μπράντον και τον Σαμάτα που δεν σκοράρει ούτε στο δίτερμα, θα πάει στα πρώτα ευρωπαϊκά του ματς ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ: «Βράζει» ο Λουτσέσκου!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια του που ο ΠΑΟΚ καθυστερεί και πάλι στις μεταγραφές. Eιδικά με εκείνη του σέντερ φορ. 

Οι εποχές προσφέρονται για τέτοιες εκφράσεις, όμως ο Λουτσέσκου δεν βράζει από τη ζέστη στην Ολλανδία που κάνει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του. Ενώ ξεκίνησε ήρεμος και χαλαρός, τελευταία βγάζει πάλι νεύρα και δυσαρέσκεια.

Δημόσια δεν θέλει να τοποθετείται πια ιδιαίτερα και ο λόγος είναι κυρίως ο ίδιος ο εαυτός του. Δεν θέλει να πει πάλι κάτι πάνω στα νεύρα του που θα δημιουργήσει πρόβλημα και πιθανώς θα εκθέσει τη διοίκηση. Όμως ο Ρουμάνος δεν την κρύβει πια τη δυσαρέσκεια του αφού αντιλαμβάνεται πως για ένα ακόμη καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ καθυστερεί. Χαρακτηριστικά μάλιστα. Συμπτωματικά δε, τέτοια εποχή είναι που μοιάζει σαν να υπάρχει μια γενικότερη ραστώνη και τίποτα δεν κινείται προς τα εμπρός.

Του πήραν τον Καμαρά όπως ήθελε στην αρχή, όμως πέραν τούτου τίποτα. Με τα χίλια ζόρια έκλεισε ο Κεντζιόρα, ο Μεϊτέ ακόμη δεν έχει απαντήσει και προπονείται μόνος του, με τον ίδιο να τον περιμένει και το χειρότερο είναι πως εδώ και ένα δίμηνο αναζητείται σέντερ φορ αλλά ακόμη ο ΠΑΟΚ είναι στο μηδέν στο θέμα αυτό.

Ειδικά δε μετά την απαίτηση Σαββίδη να μην υπερβαίνουν τα συμβόλαια το 1,5 εκ. ευρώ, ο φορ από το πάνω ράφι που έχει ζητήσει ο Ρουμάνος προπονητής, είναι απίθανο να έρθει αυτή την εποχή. Συνεπώς βλέπει το έργο ότι θα πάει με το περσινό ρόστερ να παίξει προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και με σέντερ φορ τον… τίμιο Μπράντον Τόμας και τον Σαμάτα που δεν σκοράρει ούτε στα οικογενειακά διπλά.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: «Βράζει» ο Λουτσέσκου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!