ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λουτσέσκου ένα τέτοιο παίκτη θέλει στον ΠΑΟΚ!

Ο 29χρονος διεθνής Αϊτινός επιθετικός Φραντζντί Πιερό αρέσει πολύ στον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά...
Ο Λουτσέσκου ένα τέτοιο παίκτη θέλει στον ΠΑΟΚ!

Έναν επιθετικό σαν τον Πιερό θέλει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, αλλά η τιμή που έδωσε η Μακάμπι Χάιφα για τον φορ από την Αϊτή είναι πολύ υψηλή.

Τον έχει φάει τον Λουτσέσκου το γεγονός ότι πορεύεται για ένα ακόμη καλοκαίρι χωρίς τον… βασικό του υποτίθεται φορ. Γιατί ούτε ο Σαμάτα είναι για βασικός, ούτε και ο Μπράντον Τόμας.

Ο Τζίμας που έτσι κι αλλιώς δεν λογιζόταν για βασικός έφυγε ήδη για Γερμανία. Οι Ισραηλινοί ανέφεραν ότι ο Φράντζι Πιέρο είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον δικέφαλο και αυτό δεν απέχει ιδιαίτερα από την πραγματικότητα. Ο 29χρονος επιθετικός από την Αϊτή, έχει το στιλ που αρέσει στον Ρουμάνο τεχνικό. Ένας δυναμικός φορ, που μπορεί να παίξει και εκτός περιοχής, βοηθώντας τους συμπαίκτες του, αλλά παράλληλα έχει μια καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ πράγματι μια ερώτηση την έκανε για την τιμή του Πιέρο αλλά τα 3,5εκ. που άκουσε σε πρώτη φάση μάλλον αποθάρρυναν τον δικέφαλο, καθώς και ο παίκτης έχει ένα ισχυρό συμβόλαιο. Αυτό βέβαια που μπορεί να συμβεί, είναι να έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή, δίνοντας το κίνητρο μιας άλλης αγοράς, μίας πιθανής ευρωπαϊκής καταξίωσης αλλά και της… ηρεμίας που μπορεί να προσφέρει στη ζωή του η Ελλάδα, σε σχέση με το Ισραήλ που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Πάντως παρότι δεν πήρε διαστάσεις το όλο θέμα, ας μην το υποτιμήσουμε, διότι τον Πιέρο μπορεί να τον βρούμε μπροστά μας σε λίγο καιρό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Λουτσέσκου ένα τέτοιο παίκτη θέλει στον ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!