ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ηχηρό διαζύγιο – Ποιος παίζει το κεφάλι του

Έντονος ο προβληματισμός που επικρατεί στον Παναθηναϊκό.
Παναθηναϊκός: Ηχηρό διαζύγιο – Ποιος παίζει το κεφάλι του

Δεν είναι μία και δύο οι φορές που έχουμε αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει κάκιστα αντανακλαστικά αυτό το καλοκαίρι και ο Γιάννης Παπαδημητρίου χάνει διαρκώς πόντους.

Προφανώς και σε τόσο μεγάλα κλαμπ δεν χαράζει ποτέ μόνο ένας τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά όταν έρθει η στραβή, συνήθως ένας τα ακούει και ενίοτε βιώνει και τις συνέπειες. Σε αυτή τη στιγμή η μπάλα παίρνει πρώτο τον τεχνικό διευθυντή.

Είναι γνωστό ποιανού επιλογή αποτέλεσε ο Παπαδημητρίου και με ποιες πλάτες παραμένει ακόμη στο «τριφύλλι». Μόνο που ουδείς μπορεί να στηρίζει εσαεί τον οποιονδήποτε δίχως αποτελέσματα.

Αυτό σημαίνει πως εάν έως το τέλος του καλοκαιριού έρθουν οι παίκτες που πρέπει και καταφέρει ο Παναθηναϊκός να μπει στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το κλίμα ίσως αλλάξει. Σε διαφορετική περίπτωση ο πρώτος που θα ζορίσει, είναι ο Παπαδημητρίου.

Ήδη οι κακές γλώσσες λένε πως σε κάποια θέματα ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ έχει βγει στην απ’ έξω. Υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές του που δεν βγήκαν σε σημείο που να είναι πια με την πλάτη στον τοίχο. Το θέμα είναι εάν έχει τη δυνατότητα να βγάλει λαγούς από το καπέλο του στο επόμενο διάστημα. Ο χρόνος πιέζει και ο Παναθηναϊκός σε πολλές θέσεις είναι γυμνός έχοντας αποτύχει πλήρως να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που οι άνθρωποί του έβαλαν πριν αρχίσει αυτή η μεταγραφική περίοδος.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ηχηρό διαζύγιο – Ποιος παίζει το κεφάλι του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.