ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa America: Το έκανε και αυτό ο Λιονέλ Μέσι – Είναι ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στον πλανήτη!

Ο Λιονέλ Μέσι έχει… τερματίσει το ποδόσφαιρο και απλά παίζει για την πλάκα του.
Copa America: Το έκανε και αυτό ο Λιονέλ Μέσι – Είναι ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στον πλανήτη!

Την αντίσταση της πολύ καλής Κολομβίας κατάφερε να κάμψει η Αργεντινή, κατακτώντας με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες (1-0 στο 112) στην παράταση ακόμα ένα Copa America, που ήταν αρκετά επεισοδιακό, αργώντας αρκετά να εκκινήσει με επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Η «Αλμπισελέστε» ήταν πάρα πολύ άτυχη κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού είδε τον ηγέτης της, Λιονέλ Μέσι, να τραυματίζεται σοβαρά στον αστράγαλό του και να αποχωρεί, χωρίς να μπορεί να τη βοηθήσει.

Ωστόσο ο Αργεντινός σούπερ σταρ, είχε… ξελασπώσει τόσες φορές τους συμπαίκτες του, που είχε έρθει η ώρα να το ξεπληρώσουν στον καλύτερο όλων των εποχών.

Έτσι έχει πετύχει κάτι πραγματικά αδιανόητο, κατακτώντας τρεις τίτλους με την Εθνική Αργεντινής, μετά τα 33 του, εκεί που όλα έμοιαζαν ότι είναι χαμένα για τον ίδιο και τη γενιά του.

Η αρχή έγινε με το Copa America του 2021, ενώ συνεχίστηκε με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και φυσικά πλέον με το Copa America του 2024.

Με όλο τον πλανήτη να υποκλίνεται στα κατορθώματα του 37χρονου Αργεντινού, που… τερμάτισε και πάλι το ποδόσφαιρο.

Με αυτόν τον τίτλο μάλιστα, ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται πλέον μόνος του στην κορυφή του αθλήματος, ως ο παίκτης με τα περισσότερα τρόπαια, ξεπερνώντας τον Ντάνι Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος κατέκτησε στην καριέρα του 44 τίτλους και ο Μέσι κατέκτησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/7) τον 45ο της τεράστιας αυτής καριέρας του.

Copa America: Η λίστα των 45 τίτλων του Μέσι

1 Παγκόσμιο Κύπελλο

2 Copa America

1 Finalissima

1 χρυσό μετάλλιο Ολυμπιακών Αγώνων

1 Παγκόσμιο Νέων

4 Champions League

3 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ

3 Παγκόσμια Συλλόγων

10 πρωταθλήματα Ισπανίας

7 Κύπελλα Ισπανίας

8 Σούπερ Καπ Ισπανίας

2 πρωταθλήματα Γαλλίας

1 Σούπερ Καπ Γαλλίας

1 Λιγκ Καπ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Copa America: Το έκανε και αυτό ο Λιονέλ Μέσι – Είναι ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στον πλανήτη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.