ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρήστος Τζόλης: Η Μπριζ πέτυχε αυτό που προσπαθούσε για χρόνια

Ο Χρήστος Τζόλης στη Μπριζ μετά από πολλές προσπάθειες
Χρήστος Τζόλης: Η Μπριζ πέτυχε αυτό που προσπαθούσε για χρόνια

Παίκτης της Κλαμπ Μπριζ είναι πλέον ο Χρήστος Τζόλης, με τους Φλαμανδούς να ολοκληρώνουν μια μεταγραφή που προσπαθούσαν για χρόνια.

Δεν αποτελεί μυστικό πως η ομάδα του Βελγίου είχε στα ραντάρ της τον νεαρό Έλληνα μεσοεπιθετικό από την εποχή που εκείνος έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον ΠΑΟΚ.

Επί Αμπέλ Φερέιρα, ο 22χρονος κατάφερε να κάνει το ξεπέταγμα του στην Τούμπα και να συγκεντρώσει πολύ γρήγορα πάνω του, τα βλέμματα κορυφαίων συλλόγων.

Χρήστος Τζόλης: Η Μπριζ πέτυχε αυτό που προσπαθούσε για χρόνια

Η νυν ομάδα του και πρόσφατη αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League της περσινής σεζόν, ήταν η πιο συχνή ενδιαφερόμενη και αυτή που σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο, χτυπούσε την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να μάθει info για την περίπτωση του.

Οι συχνές αναφορές μάλιστα στον Βελγικό τύπο επιβεβαιώνουν πως από την αγωνιστική περίοδο 2020/2021, η Μπριζ είχε λοκάρει για τα καλά τον Τζόλη.

Τα 16 γκολ και οι 10 ασίστ σε 46 αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις εκείνη την χρονιά, τον είχαν θέσει ψηλά στη μεταγραφική λίστα μιας ομάδας που είχε (και έχει) τη φήμη ενός εξαιρετικού selling club.

Εκτός όμως από την προοπτική της Jupiler Pro League, οι Βέλγοι δεν μπόρεσαν ποτέ να φτάσουν κοντά στα θέλω του δικεφάλου του βορρά και να ματσάρουν έστω τη μεγάλη πρόταση της Νόριτς που προσέφερε εγγυημένα 11 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κάπως έτσι, ο Χρήστος Τζόλης βρέθηκε στην Αγγλία και έπειτα από δύο ενδιάμεσες στάσεις σε Ολλανδία (Τβέντε) και Γερμανία (Φορτούνα Ντίσελντορφ) έγινε εν τέλει κάτοικος Βρύγης.

Το προσπαθούσε για αρκετά χρόνια η Κλαμπ Μπριζ και στο τέλος κατάφερε να τον ντύσει στα χρώματα της και με νούμερα (6.500.000 ευρώ) που φάνταζαν ως ευκαιρία για την ίδια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρήστος Τζόλης: Η Μπριζ πέτυχε αυτό που προσπαθούσε για χρόνια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.