ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτές είναι οι ανασφάλειες του Αλμέιδα στην ΑΕΚ!

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αρκετές ανασφάλειες στην ΑΕΚ
Αυτές είναι οι ανασφάλειες του Αλμέιδα στην ΑΕΚ!

Πολλά καλά έχει ο Ματίας Αλμέιδα και φυσικά σε αυτή την τριετία τους έχει κερδίσει όλους στην ΑΕΚ, με τα αποτελέσματα που έχει φέρει και την αλλαγή νοοτροπίας που έχει φέρει.

Η Ένωση στα δικά του χέρια και όσο ήταν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρών, άλλαξε την ιστορία της και δημιούργησε μία ομάδα που έκανε τρομερές εμφανίσεις σε Super League 1 και Europa League.

Από την άλλη βέβαια δεν μπορεί όλα να είναι τέλεια. Ο Αργεντινός έχει κι αυτός κάποια θεματάκια που δεν αρέσουν σε στελέχη της ομάδας, αλλά συμβιβάζονται γιατί απλά… αυτός είναι.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι λοιπόν, ο Αλμέιδα είναι παντελώς αρνητικός στη λύση συνεργασίας ή στον δανεισμό παικτών, που δεδομένα σε λίγο καιρό θα περισσεύουν στο ρόστερ.

ΑΕΚ: Το πρόβλημα του Αλμέιδα!

Αυτό που έχουν αντιληφθεί άπαντες είναι πως ο προπονητής της ΑΕΚ έχει αρκετές ανασφάλειες. Θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, καθώς έρχονται και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και πέρυσι, με αποτέλεσμα στο φινάλε να υπάρχουν αρκετοί παραπονούμενοι.

Προφανώς και επιβάλλεται για ένα μεγάλο κλαμπ ένα μεγάλο ρόστερ ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Όμως από την άλλη για ορισμένους φαίνεται πως το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο.

Ο Πάολο Φερνάντες είναι απίθανο να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει, ο Μήτογλου είναι σαφές πως δεν κέρδισε ποτέ την εκτίμηση του προπονητή, ο Ζίνι που πιάνει θέση ξένου δύσκολα θα υπολογίζεται στις πρώτες επιλογές, ενώ και το μέλλον του Τσιλούλη είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

Παρόλ΄ αυτά ο κόουτς δεν συζητάει προς το παρόν ούτε καν το ενδεχόμενο δανεισμού των συγκεκριμένων παικτών. Μέχρι να γεμίσει το ρόστερ σε βαθμό ικανοποιητικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτές είναι οι ανασφάλειες του Αλμέιδα στην ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…