ΠΑΟΚ

Μαντί Καμαρά: Με αυτόν έχει «κολλήσει» από την πρώτη στιγμή στον ΠΑΟΚ

Με ποιον έχει «κολλήσει» από την πρώτη στιγμή στον ΠΑΟΚ ο Μαντί Καμαρά;
Μαντί Καμαρά: Με αυτόν έχει «κολλήσει» από την πρώτη στιγμή στον ΠΑΟΚ

Ο Μαντί Καμαρά αποτέλεσε την πρώτη και μοναδική έως τώρα ηχηρή κίνηση του ΠΑΟΚ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αποκτούν τον Αφρικανό μέσο ως free agent.

Μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, ο 27χρονος χαφ βρήκε τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη στη Θεσσαλονίκη και ήδη έγραψε την πρώτη του προετοιμασία στα ασπρόμαυρα.

Μαντί Καμαρά: Με αυτόν έχει «κολλήσει» από την πρώτη στιγμή στον ΠΑΟΚ

Υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Μαντί Καμαρά δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του ενώ και ο Ρουμάνος τεχνικός αποθεώνει συνεχώς με τη σειρά του τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

O ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και περισσότερο κομμάτι του δικεφάλου του βορρά και ήδη έχει δεθεί με ορισμένους συμπαίκτες του.

Πρώτος και καλύτερος όμως είναι ο Μπάμπα Ράχμαν, με τον Γκανέζο αριστερό οπισθοφύλακα να έχει «κολλήσει» με τον Καμαρά από την πρώτη στιγμή που ο δεύτερος ντύθηκε στα ασπρόμαυρα.

Είναι αυτός που έχει αναλάβει να τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί στο σύνολο της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και είναι χαρακτηριστικό πως Μπάμπα και Καμαρά περνούσαν τον περισσότερο χρόνο παρέα κατά τη διάρκεια της παραμονής του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαντί Καμαρά: Με αυτόν έχει «κολλήσει» από την πρώτη στιγμή στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.