ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Αστεία η δεύτερη πρόταση για Κοτάρσκι!

Η Τζένοα επανήλθε για Κοτάρσκι αλλά η πρόταση απορρίφθηκε ασυζητητί. Αυτά έδιναν οι Ιταλοί.
ΠΑΟΚ: Αστεία η δεύτερη πρόταση για Κοτάρσκι!

Η Τζένοα επανήλθε για Κοτάρσκι με πρόταση συνολικού ύψους 5 εκ. ευρώ, αλλά ο ΠΑΟΚ την χαρακτήρισε αστεία και την απέρριψε!

Μάλλον έχουν αντιληφθεί στην Τζένοα ότι πρέπει να πάνε σε άλλη επιλογή τερματοφύλακα, καθώς η μεταγραφή του Ντομινίκ Κοτάρσκι από τον ΠΑΟΚ είναι μάλλον ανέφικτη τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Εδώ που τα λέμε όμως και οι Ιταλοί, νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με κλαμπ που έχει απόλυτη ανάγκη τα χρήματα και καίγεται για πωλήσεις παικτών γενικότερα. Διότι αν η πρώτη προσφορά των 3εκ. ευρώ απορρίφθηκε δίχως δεύτερη κουβέντα από πλευράς ΠΑΟΚ, η δεύτερη που ήρθε από την Τζένοα, εκλήφθηκε ως… αστεία από τους επιτελείς του δικέφαλου.

Πιο συγκεκριμένα η Τζένοα, πρότεινε στον ΠΑΟΚ την άμεση καταβολή 1εκ., με το συμβόλαιο να έχει υποχρεωτική όψιον για την επόμενη χρονιά ύψους 4εκ. ευρώ. Στο σύνολο δηλαδή 5εκ., τα οποία όμως στην καλύτερη περίπτωση, στο μεγαλύτερο μέρος τους, θα έπρεπε να καταβληθούν την επόμενη χρονιά.

Εννοείται ότι στον δικέφαλο δεν μπήκαν στη διαδικασία να κουβεντιάσουν παραπάνω, με τον Κροάτη από την πλευρά του να μένει ψύχραιμος και να μην δείχνει ότι τρελαίνεται στην προοπτική της Τζένοα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, ο Κοτάρσκι έχει λάβει το μήνυμα ότι περιμένει κάτι καλύτερο στο προσεχές μέλλον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Αστεία η δεύτερη πρόταση για Κοτάρσκι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!