ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 2: Η επόμενη κίνηση της ΑΕΛ, το παράθυρο για μεταγραφή Σουπελιγκάτου στον Πανιώνιο και o προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα!

Νέα μεταγραφή από Super League ετοιμάζει η ΑΕΛ. Ανακοίνωσε προπονητή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Εξαίρεση στον Πανιώνιο αν επέστρεφαν Γιάννου ή Κολοβός!
Super League 2: Η επόμενη κίνηση της ΑΕΛ, το παράθυρο για μεταγραφή Σουπελιγκάτου στον Πανιώνιο και o προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα!

Super League 2: Κοντά στον Μούργο η ΑΕΛ. Ανακοίνωσε προπονητή ο ΠΑΣ Γιάννινα, ποιοι τερματοφύλακες κόπηκαν από τον Ηρακλή. Μεταγραφή υπό προϋποθέσεις ο Πανιώνιος.

Πανιώνιος: «Παράθυρο» για Γιάννου, Κολοβό!

Σχεδόν το έχουν κλείσει όπως λένε το ρόστερ στον Πανιώνιο, επενδύοντας κυρίως σε παίκτες που γνωρίζουν. Ειδικά αν έχουν περάσει από την «πλατεία», όπως ο Αυλωνίτης και ο Γκίνη ακόμη καλύτερα. Πάντως για την περίπτωση του Απόστολου Γιάννου όπως και γι΄ αυτή του Δημήτρη Κολοβού που μάλλον δεν αντέχει παραπάνω στην Ινδονησία, υπάρχει πάντα μια ανοιχτή πόρτα.

Προς Super League 2 και ΑΕΛ ο Μούργος!

Είδε κι απόειδε ο Σάββας Μούργος και κατάλαβε πως παρότι έπαιζε στον Πανσερραϊκό, ομάδα της Super League δύσκολα θα βρει. Ούτε στο εξωτερικό έγινε κάτι καλό αφού η μοναδική πρόταση που ήρθε ήταν από την Ινδία και όχι δελεαστική. Η Λάρισα τον είχε προσεγγίσει εδώ και καιρό όμως κάποια στιγμή πάγωσε το ενδιαφέρον της. Η Καλαμάτα του έδινε καλύτερα χρήματα όμως η ΑΕΛ επέστρεψε και την προτιμά όπως φαίνεται. Έστω και αν στην πρώτη τους συνεργασία στη Βέροια, ο Δερμιτζάκης δεν είχε και την καλύτερη άποψη για τον Μούργο.

Καλαμάτα: Δίδυμο με τον 36χρονο Μπαράλες, ο 37χρονος Ντιγκινί

Τα λόγια περί μείωσης του μέσου όρου ηλικίας φαίνεται πως απλά θα μείνουν λόγια στην Καλαμάτα. Βέβαια σημασία δεν έχουν τα νούμερα στις ηλικίες αλλά η απόδοση. Η επιλογή Ντιγκινί πάντως δείχνει ότι τα λόγια έμειναν λόγια. Ο 36χρονος Γάλλος θα είναι δίδυμο στα φορ με τον… 37χρονο Μπαράλες! Ανακοίνωσαν Τσελεπίδη οι Μεσσήνιοι.

Hρακλής: «Κόπηκαν» Κότσαρης και Γιαννίκογλου

Στην Καλαμάτα θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο πρώην τερματοφύλακας της Καλλιθέας, Κωνσταντίνος Κότσαρης. Στον Ηρακλή έχει προταθεί και ο Μάκης Γιαννίκογλου, αλλά είναι μια περίπτωση που δεν θα προχωρήσει. Δεν τον θέλει το νέο αφεντικό, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρήκε προπονητή για την Super League 2

O ΠΑΣ Γιάννινα έχει προπονητή! Ο Ρενέ Πομς που έχει εργαστεί κυρίως ως βοηθός έχει γεμάτο βιογραφικό και παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα. Ο 49χρονος Αυστριακός ως βοηθός του Κροάτη Νέναντ Μπιέλιτσα έχει εργαστεί σε Βόλφσμπεργκερ, Αούστρια Βιέννης, Σπέτσια, Λεχ Πόζναν, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Όσιγιεκ. Tις προσεχείς μέρες θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 2: Η επόμενη κίνηση της ΑΕΛ, το παράθυρο για μεταγραφή Σουπελιγκάτου στον Πανιώνιο και o προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.