ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κοστίνια πρέπει να μπει στα παπούτσια του Ροντινέι

Το μεγάλο στοίχημα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ακούει στο όνομα Κοστίνια. Βασικός λόγος γι΄ αυτό, είναι ο Ροντινέι…
Ο Κοστίνια πρέπει να μπει στα παπούτσια του Ροντινέι

Ο Κοστίνια αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μπακ με την τρομερή χρονιά πέρυσι καλείται να μπει στα παπούτσια του Ροντινέι. Διότι, ο Βραζιλιάνος τράβηξε μπόλικο κουπί τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Αρκετοί ήταν αυτοί που αιφνιδιάστηκαν από τη μεταγραφή Κοστίνια στον Ολυμπιακό. Όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης αλλά για τη βιασύνη που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» να κλείσουν από νωρίς το θέμα του και να προχωρήσουν με τους επόμενους. Όλα έχουν βέβαια την εξήγηση τους.

Ο Μεντιλίμπαρ γνώριζε ότι μπροστά πρέπει να κάνει υπομονή. Όσο ήταν ανοιχτό το θέμα του Μασούρα και όσο περιμένει τις εξελίξεις στα υπόλοιπα ανοικτά θέματα (Ποντένσε, Ελ Κααμπί), οφείλει να διαχειριστεί αναλόγως την κατάσταση. Δεδομένη μεν η αποχώρηση του Γιόβετιτς, αλλά αν μείνει ο Ελ Κααμπί, θα πάει σε άλλο στιλ φορ, για παράδειγμα.

Ο Κοστίνια και ο Ροντινέι…

Στη δεξιά πλευρά της άμυνας όμως ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Ροντινέι προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν, όπου όμως έπαιζε περίπου χωρίς αντίπαλο. Δεν είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός θέλει απαραίτητα να βάλει ανταγωνισμό στον Βραζιλιάνο. Ξέρει πως όπως και να ΄χει είναι winner και ανεξαρτήτου ανταγωνισμού θα τα δίνει όλα.

Όμως από την άλλη, δεν είναι και απολύτως σίγουρο πως στα 33 του θα μπορεί να βγάλει μία ακόμη απαιτητική σεζόν σχεδόν χωρίς ανάσα. Στον Ολυμπιακό έπαιζε σερί 1,5 χρόνο, έχοντας δώσει άλλο τόσο γκάζι στη Βραζιλία πριν πατήσει το πόδι του στα μέρη μας.

Πάντα χρειάζεται ένα ικανό back-up και το είδαν στον Ολυμπιακό στο πρόσωπο του Κοστίνια. Μπορεί να μην βγει ακριβώς… Ροντινέι, αλλά μοιάζει τουλάχιστον να είναι αξιόπιστη επιλογή και στα μάτια του Ισπανού τις πρώτες μέρες που τον βλέπει με τα μάτια μου. Στην προετοιμασία θα βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα για την αξιοποίησή του. Αποτελεί πάντως «στοίχημα».

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κοστίνια πρέπει να μπει στα παπούτσια του Ροντινέι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.