ΠΑΟΚ

O ακούραστος Τάισον, η διαχείριση του ΠΑΟΚ και η μεταγραφή

Ο Τάισον που δουλεύει στα κόκκινα και η ειδική διαχείριση από τον ΠΑΟΚ
O ακούραστος Τάισον, η διαχείριση του ΠΑΟΚ και η μεταγραφή

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση του μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στο Χορστ της Ολλανδίας, με τον Τάισον να κλέβει και πάλι την παράσταση.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ακολούθησε για δεύτερη φορά τον δικέφαλο του βορρά σε προετοιμασία και κατάφερε ξανά να τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό.

O ακούραστος Τάισον, η διαχείριση του ΠΑΟΚ και η μεταγραφή

Όλοι εντός ΠΑΟΚ είχαν να το λένε, πως ο Τάισον φαντάζει ένας 36χρονος σε σώμα 25άρη, κάτι που συνεχίζει να αποδεικνύει και μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν που πραγματοποίησε (50 συμ., 8 γκολ, 13 ασίστ).

Ο Βραζιλιάνος ήταν και πάλι από τους παίκτες που πίεσε τον εαυτό του, δούλεψε στα κόκκινα στη χώρα της τουλίπας, γεγονός που παραδεχόταν και ο ίδιος σε πηγαδάκια με τους συμπαίκτες του.

Η κούραση φανερή, όμως ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας, συνεχίζει να δουλεύει με άκρως επαγγελματικό τρόπο, κάτι που φυσικά αντιλαμβάνονται και στο club, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του για ακόμη έναν χρόνο.

Από εκεί και πέρα όμως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έχουν εκπονήσει ένα πλάνο προκειμένου να υπάρξει μια ειδική διαχείριση κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Τάισον Φρέντα.

Άπαντες εκτιμούν τη συνεισφορά του, όμως βαδίζοντας στο 37ο έτος της ηλικίας τους, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διαχειριστούν, όπως είναι λογικό, με προσεκτικό τρόπο την περίπτωση του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, στον δικεφάλο σχεδιάζουν και την απόκτηση ενός αριστερού winger προκειμένου μαζί με τον Βραζιλιάνο και τους Ντεσπόντοφ – Ζίβκοβιτς να συνθέσουν μια δυνατή τετράδα στα φτερά της επίθεσης του ΠΑΟΚ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O ακούραστος Τάισον, η διαχείριση του ΠΑΟΚ και η μεταγραφή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.