ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κώστας Φορτούνης: Ξεχάστε τον αν πάρει το αεροπλάνο

Αυτό τώρα που θα δείξει... πολλά για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη είναι αν θα βρεθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Κώστας Φορτούνης: Ξεχάστε τον αν πάρει το αεροπλάνο

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται κοντά στο να δεχτεί την πρόταση των Σαουδαράβων, για 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο δύο ετών.

Δεν έμεινε στο 100% ικανοποιημένος ο Κώστας Φορτούνης από την πρόταση του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συμφωνία με τους ερυθρόλευκους και το μέλλον του χαρισματικού Έλληνα μεσοεπιθετικού στο Λιμάνι να μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ.

Αυτό τώρα που θα δείξει… πολλά για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη είναι αν θα βρεθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να ταξιδέψει στη Σλοβακία.

Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Γιατί στην Σλοβακία κάνει προετοιμασία η Ελ Καλίτζ, ομάδα του Γιώργου Δώνη που έχει κάνει την πρόταση στον Κώστα Φορτούνη.

Και αν πάρει το αεροπλάνο για να πάει… εκεί δύσκολα τα πράγματα.

Ήδη πάντως λέγεται πως οι Σαουδάραβες ετοιμάζουν όλη την απαραίτητη γραφειοκρατική δουλειά, η οποία για μεταγραφή ξένου σε ομάδα της Saudi Pro League είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Σκασμένος βασικότατος παίκτης του Ολυμπιακού με τη μη συμφωνία με Φορτούνη

Ολυμπιακός: Έτριβαν τα μάτια τους με τον παίκτη αυτό από την Κ19

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Φορτούνης: Ξεχάστε τον αν πάρει το αεροπλάνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.