ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορτούνης: Είναι οριστικό – Το ξεστόμισε ο Γιώργος Δώνης!

Τι είπε ο Γιώργος Δώνης για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη.
Φορτούνης: Είναι οριστικό – Το ξεστόμισε ο Γιώργος Δώνης!

Όλα δείχνουν ότι είναι οριστικό! Ο Κώστας Φορτούνης αφήνει τον Ολυμπιακό και φοράει κελεμπία. Ο Γιώργος Δώνης τον έπεισε.

Ο Έλληνας τεχνικός τον ήθελε και το προηγούμενο καλοκαίρι. Τότε δεν τα κατάφερε, αλλά αυτή τη φορά ο Φορτούνης το πήρε απόφαση.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΑΣΠΟΡ ο 54χρονος προπονητής επιβεβαίωσε πως ο Φορτούνης είναι πολύ κοντά στην Αλ Καλιτζ. Δεν έβαλε χρονοδιάγραμμα για το πότε θα πέσουν οι υπογραφές. Ωστόσο, έδωσε στη δημοσιότητα μία σημαντική λεπτομέρεια. Η ομάδα του Δώνη έχει ήδη κάνει αίτημα για τη μεταγραφή του Τρικαλινού μεσοεπιθετικού. Οπότε μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία.

Αρχικά ο Δώνης είπε ότι «ο Κώστας είναι μέσα στους στόχους μας. Απλώς η κατάσταση στη Σαουδική Αραβία φέτος είναι λίγο πιο περίπλοκη από πέρυσι γιατί το κράτος και ο βασιλιάς δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τα μπάτζετ των ομάδων. Οι ομάδες δεν ανήκουν σε ιδιώτες με εξαίρεση κάποιες ομάδες που έχουν χορηγούς και κάνουν πολύ μεγάλες μεταγραφές. Οι υπόλοιπες περιμένουμε το κράτος.

Στην υπόθεση του Κώστα είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε ζητήσει την έγκριση. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και στο επόμενο διάστημα θα είναι παίκτης μας».

Ακόμη ξεκαθάρισε πως «εγώ προτιμώ να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά αυτά τα γραφειοκρατικά δεν εξαρτώνται από τους προπονητές».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φορτούνης: Είναι οριστικό – Το ξεστόμισε ο Γιώργος Δώνης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.