ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πώς οι μικροί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού καθορίζουν τον μεταγραφικο σχεδιασμό

Οι Κωστούλας, Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Μπακούλας και Μουζακίτης δεν έχουν πάει στην Ολλανδία απλά για να... πάνε και με αποδείξεις.
Πώς οι μικροί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού καθορίζουν τον μεταγραφικο σχεδιασμό

Ο Ολυμπιακός έχει πάει με επτά μικρούς στην Ολλανδία. Πέντε από την K19 και δύο νέους από τη Β’ Ομάδα, τον Αποστολόπουλο και τον τερματοφύλακα Παπαδουδη.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στους νεαρούς παίκτες της ομάδας και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων στην Ολλανδία.

Ομως, οι Κωστούλας, Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Μπακούλας και Μουζακίτης δεν έχουν πάει στην Ολλανδία απλά για να… πάνε.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές (σ.σ. και τέσσερις τερματοφύλακες), έτσι σε κάθε εκπαιδευτικό διπλό ο Κωστούλας π.χ. είναι ο επιθετικός της μίας ομάδας και ο Ελ Κααμπί της άλλης. Ο Κουτσίδης, ο Παπακανέλλος, ο Μπακούλας και ο Μουζακίτης δεν είναι… συμπληρώματα αλλά βασικοί παίκτες (είτε στο 11×11 είτε στο 8×8) πάνω στους οποίους ο Μεντιλίμπαρ στηρίζει μέρος της προετοιμασίας της ομάδας.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να δώσουν στους νεαρούς παίκτες τους την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους και γιατί όχι να… διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν. Και μόνο τότε θα γίνουν οι απαραίτητες (αν κριθεί πως χρειάζονται), μεταγραφές.

Δεν θέλει ο Μεντιλίμπαρ να πάρει παίκτες για να πει ότι έγιναν μεταγραφές. Του έκανε ο Αποστολόπουλος για αριστερό μπακ; Ε τον πήρε στην προετοιμασία και τον υπολογίζει κανονικά. Του έκανε ο Παπαδούδης; Και αυτός στην Ολλανδία.

Θα έχουμε σύντομα ευχάριστα νέα (σ.σ. ή νέα γενικότερα) για τους νεαρούς του Ολυμπιακού, από τους οποίους μέχρι στιγμής έχει ξεχωρίσει ο Παπακανέλλος.

Διαβάστε επίσης:

Έφυγε από τον Ολυμπιακό και τον πήρε η ΑΕΚ!

Κώστας Φορτούνης: Ξεχάστε τον αν πάρει το αεροπλάνο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πώς οι μικροί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού καθορίζουν τον μεταγραφικο σχεδιασμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.