ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πώς θα χωρέσουν Κοστίνια και Ροντινέι;

Πρόκειται για τους δύο δεξιούς μπακ του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός: Πώς θα χωρέσουν Κοστίνια και Ροντινέι;

Ο Κοστίνια και ο Ροντινέι βρίσκονται με τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού στην Ολλανδία, όπου οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Πρόκειται για τους δύο δεξιούς μπακ του Ολυμπιακού, με τον Κοστίνια να έρχεται στο λιμάνι ως ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Και ο Ροντινέι όμως, ήρθε στον Ολυμπιακό ως ο καλύτερος δεξιός μπακ του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και όσο καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα έχει δείξει σταθερά πως είναι αγωνιστικο κεφάλαιο για τους ερυθρόλευκους.

Πώς όμως θα χωρέσουν αυτοί οι δύο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού;

Οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων ξέρουν πως φέτος, με τη νέα μορφή του Europa League, ο Ολυμπιακός δύο παιχνίδια την εβδομάδα Ελλάδα – Ευρώπη έως τον Δεκέμβριο.

Ο Ροντινέι στα 33 του χρόνια και παίζοντας για τρία συνεχόμενα χρόνια χωρίς διακοπές έβγαλε φέτος πρόβλημα στο γόνατο. Άρα οι ερυθρόλευκοι αντιλαμβάνονται πως ο Ροντινέι δεν μπορεί να παίζει δυο παιχνίδια την εβδομάδα συνεχώς.

Έτσι, ήδη από την πρώτη επαφή που έγινε με τον Κοστίνια, οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων εξήγησαν στον Πορτογάλο πως αρχικά θα μοιράζεται τον χρόνο συμμετοχής με το Ροντινέι.

Μάλιστα, αυτο ήταν και το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο Κοστίνια όταν έμαθε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. «Αφού έχετε τον Ροντινέι εγώ τι θα κάνω;» ήταν η απορία του Πορτογάλου, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να του εξηγούν πως θα γίνει διαχείριση του Ροντινέι ώστε να παίζουν και οι δύο.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ εξετάζουν τις προϋποθέσεις για να ζητήσουν περισσότερα χρήματα από τη συμφωνία Cosmote TV και NOVA

Ο Κοστίνια πρέπει να μπει στα παπούτσια του Ροντινέι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Πώς θα χωρέσουν Κοστίνια και Ροντινέι;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.