ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν έχει βγει από την ομαδική του Ολυμπιακού στο Viber…

Ασήμαντο ή όχι, ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν συμπεριφέρεται σαν να έχει φύγει από τον Ολυμπιακό, το αντίθετο. Είναι ακόμα μέσα στην ομαδική.
Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν έχει βγει από την ομαδική του Ολυμπιακού στο Viber…

Η πιο σημαντική υπόθεση είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε για τον Ολυμπιακό. Ειδικά μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Κώστα Φορτούνη. Έχει δρόμο ακόμα η περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ, αλλά ο ίδιος παραμένει ενεργό μέλος του Ολυμπιακού. Δεν έχει αποχωρήσει από την ομαδική συνομιλία στο Viber, για παράδειγμα.

Τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γουλβς είναι σε εξέλιξη, ο Ντάνιελ Ποντένσε φαίνεται ότι όχι απλά δεν έχει κόψει τους δεσμούς με τους «ερυθρόλευκους» αλλά περίπου συμπεριφέρεται σαν να είναι παίκτης της ομάδας.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μπορεί να έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο σε φιλικό της ομάδας του για να προστατέψει συμπαίκτη του. Επιπρόσθετα, οι ρεπόρτερ της Γουλβς να κάνουν λόγο πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ. Ο ίδιος όμως την επιστροφή του στον Ολυμπιακό έχει στο μυαλό του.

Δεν προκαλεί φυσικά ιδιαίτερη έκπληξη αυτό, καθώς άπαντες γνωρίζουν το δέσιμο που υπήρχε ανάμεσα στον Πορτογάλο και την ομάδα του Πειραιά. Στην Ελλάδα ξανάνιωσε ποδοσφαιρικά, περνάει καλά στην καθημερινότητα του. Επιπρόσθετα, παίρνει και τόση αγάπη που ποτέ δεν θα πάρει στην Premier League.

Από την άλλη μεριά, ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν είναι αυτός που θα πληρώσει για τη μεταγραφή του. Οι Άγγλοι βλέποντας ότι ο Ολυμπιακός τον θέλει πολύ, ανεβάζουν διαρκώς την τιμή, όμως υπάρχει μία γενική εκτίμηση ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η λύση θα βρεθεί, κυρίως γιατί το επιδιώκει και η πλευρά του παίκτη.

Είναι πάντως χαρακτηριστικό πως ο Ποντένσε, μολονότι έχει ξεκινήσει προετοιμασία με τη Γουλβς, δεν έχει βγει από την ομαδική συνομιλία που έχουν στο Viber οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Αυτό μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και τίποτε. Αν και η ίδια η ομάδα συνήθως αφαιρεί ή προσθέτει παίκτες…

Παράλληλα ενδιαφέρεται για το κομμάτι της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας και ξέρει με λεπτομέρειες τι συμβαίνει στην καθημερινότητα των Πειραιωτών. Έστειλε τα συγχαρητήρια του στον Μασούρα για την ανανέωση, για παράδειγμα. Γενικώς μοιάζει να ανυπομονεί, όπως και η ομάδα, ώστε να ξανασμίξουν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν έχει βγει από την ομαδική του Ολυμπιακού στο Viber…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…