ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιατί ο Αλμέιδα φέρνει τώρα Αργεντίνους στην ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα κάνει φέτος κάτι που δεν είχε κάνει τα προηγούμενα δύο χρόνια! Φέρνει παίκτες από την Αργεντινή στην ΑΕΚ
Γιατί ο Αλμέιδα φέρνει τώρα Αργεντίνους στην ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο κάνει κάτι που δεν είχε κάνει. Σε καμία από τις προηγούμενες δύο. Κινείται για παίκτες από την Αργεντινή. Το δείγμα πλέον είναι απτό και ενδεικτικό. Η ΑΕΚ πήρε τον Τούκου Περέιρα. Προσπαθεί να τελειώσει άμεσα την υπόθεση του Λαμέλα.

Μιλάει με την Ίντερ για την απόκτηση του Κορέα.

Σημαντικές υποθέσεις και οι τρεις.

Συν τοις άλλοις δεν είναι και οι μόνοι που έχουν συνδεθεί με την ΑΕΚ. Και πρόκειται για παίκτες από την Αργεντινή. Εδώ για τον Ταλιαφίκο της Λιόν ακούστηκε/ακούγεται.

Ο Αλμέιδα είναι κοινός παρανομαστής σε όλα αυτά. Ο προπονητής της ΑΕΚ είναι μεγάλη προσωπικότητα στη χώρα του. Ναι, αν σηκώσει το τηλέφωνο μπορεί να ανοίξει κάθε πόρτα.

Το ζήτημα όμως από εκεί και πέρα είναι οικονομικό και τι πρότζεκτ θα παρουσιαστεί. Υπάρχει και η απορία. Γιατί ο Αλμέιδα και η ΑΕΚ δεν έκαναν το ίδιο τα προηγούμενα χρόνια.

Φυσικά και προθέσεις είχαν εκφραστεί. Και τηλέφωνα είχαν γίνει. Όχι απαραίτητα σε αυτούς τους 3-4 που χτυπάει/χτύπησε φέτος η ΑΕΚ.

Είναι μεγάλη εξάλλου η λίστα των παικτών από την Αργεντινή.

Το ζήτημα ήταν πως διαφαινίοταν πως ντιλ δύσκολα θα γινόταν. Για διάφορους λόγους. Επομένως, προπονητής και κλαμπ το άφηναν το θέμα. Και πιάστηκε ξανά φέτος που είναι λίγο διαφορετικές οι τακτικές κινήσεις.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατί ο Αλμέιδα φέρνει τώρα Αργεντίνους στην ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.