SPORTIME BET

Οι μάχες στα προκριματικά του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη ο πρώτος προκριματικός γύρος του Champions League από τον οποίο θα προκύψει και ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι μάχες στα προκριματικά του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας θα μάθει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Εγνατία και Μπόρατς (22:00) στα Τίρανα. Οι δύο ομάδες στο πρώτο ματς άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και η ρεβάνς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Μπόρατς από την Βοσνία με το υπέρ της 1-0 έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης, το οποίο προήλθε από το τέρμα του Χρέλια στις καθυστερήσεις. Στο παιχνίδι η αγωνιστική ένταση ήταν στο κόκκινο και η Εγνατία ολοκλήρωσε το παιχνίδια με 9 παίχτες, αφού οι Εντρέτσα και Ζενουλάι αποβλήθηκαν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα από την Αλβανία διψάει για μια μεγάλη εντός έδρας πρόκριση στην διοργάνωση, αφού πέρυσι αποκλείστηκε από την Αραράτ.

Εγνατία – Μπόρατς Μπάνια Λούκα 1:2.60 Χ:3.25 2:2.65

Δύο ώρες νωρίτερα (22:00) ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Νταναμό Μπατούμι και Λουντογκόρετς στη Γεωργία. Οι γηπεδούχοι έχουν δύσκολη αποστολή μπροστά τους, αφού θα κληθούν να ανατρέψουν το εις βάρους 3-1. Αναμφισβήτητα η Ντιναμό Μπατούμι μειονεκτεί  σε ευρωπαϊκές παραστάσεις, ενώ και το ρόστερ της δεν είναι στο επίπεδο των Βούλγαρων.

Η Λουντογκόρετς από το πρώτο ματς έδειξε τις διαθέσεις της και με κορυφαίους τους Τεκπετέι, Ρικ βρίσκεται πλέον «αγκαλιά» με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Λουντογκόρετς πέρυσι είχε εξαιρετική πορεία στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ξεκίνησε από τα προκριματικά του Champions League, μετακόμισε στα Playoffs του Europa League και έπαιξε σε όμιλο του Conference League.

Ντιναμό Μπατούμι – Λουντογκόρετς 1:3.90 Χ:3.60 2:1.80

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Champions League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι μάχες στα προκριματικά του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.