ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο σχεδιασμός στα σέντερ μπακ συνεχίζεται σα να πρόκειται να μείνει ο Κάρμο – Τι περιμένει

Ο Ρόχα μπορεί να παίξει τόσο ως δεξί όσο και ως αριστερό στόπερ.
Ολυμπιακός: Ο σχεδιασμός στα σέντερ μπακ συνεχίζεται σα να πρόκειται να μείνει ο Κάρμο – Τι περιμένει

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γουΐλιαν Ρόχα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον θηριώδη (1,91 μ.) 29χρονο Βραζιλιάνο δεξιοπόδαρο στόπερ των Ρώσων.

Πρόκειται για έναν παίκτη με market value στα εξι εκατ. ευρώ ο οποίος με τέσσερα εκατ. μπορεί να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Ο Ρόχα μπορεί να παίξει τόσο ως δεξί όσο και ως αριστερό στόπερ, με τον Ολυμπιακό να μην έχει… ξεγράψει στο 100% την περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο, για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι πιστεύουν πως δεν θα βρει τα πράγματα στην Πόρτο όπως του τα έχουν περιγράψει και θα σκεφτεί σοβαρά προς το τέλος του καλοκαιριού ξανά την περίπτωση του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει παίκτη για την θέση του Παναγιώτη Ρέτσου, αλλά έναν παίκτη να προσθέσει ανταγωνισμό στον Έλληνα στόπερ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν έχει βγει από την ομαδική του Ολυμπιακού στο Viber…

Ολυμπιακός: Πώς θα χωρέσουν Κοστίνια και Ροντινέι;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο σχεδιασμός στα σέντερ μπακ συνεχίζεται σα να πρόκειται να μείνει ο Κάρμο – Τι περιμένει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.