ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Ελ Κααμπί στους συμπαίκτες του για το μέλλον του στους ερυθρόλευκους

Όπως ήταν φυσικό ο Ελ Κααμπί ρωτήθηκε από τους συμπαίκτες του για το μέλλον του.
Ολυμπιακός: Τι είπε ο Ελ Κααμπί στους συμπαίκτες του για το μέλλον του στους ερυθρόλευκους

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού, καθώς έχει σε ισχύ συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμα αποδεχτεί την πρόταση των ερυθρόλευκων για 6 εκατ. συνολικά για δύο χρόνια και έως το τέλος Ιουλίου, όπου ο Ελ Κααμπί μπορεί να πληρώσει τα 500.000 του buyout και να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του, δεν είναι σίγουρη η παραμονή του στους ερυθρόλευκους.

Όμως, όπως ήταν φυσικό ο Ελ Κααμπί ρωτήθηκε από τους συμπαίκτες του για το μέλλον του. Τι είπε ο 31χρονος;

Πως μάλλον μένει στους ερυθρόλευκους.

Σημαντική αυτή η εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπερ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ κανέναν άλλον για την επίθεση των ερυθρόλευκων.

Με την πιθανή παραμονή του Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός λύνει ένα σημαντικό του θέμα και πλέον θα ψάχνει για τον δεύτερο επιθετικό του με μεγαλύτερη άνεση χρόνου.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο σχεδιασμός στα σέντερ μπακ συνεχίζεται σα να πρόκειται να μείνει ο Κάρμο – Τι περιμένει

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν έχει βγει από την ομαδική του Ολυμπιακού στο Viber…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τι είπε ο Ελ Κααμπί στους συμπαίκτες του για το μέλλον του στους ερυθρόλευκους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.