ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Άρης ψάχτηκε για Αμουζού της Άντερλεχτ!

Ο Άρης προσπάθησε να αποκτήσει τον εξτρέμ της Άντερλεχτ, Φρανσίς Αμουζού.
O Άρης ψάχτηκε για Αμουζού της Άντερλεχτ!

Και εξτρέμ ψάχνει ο Άρης. Η κρούση στην Άντερλεχτ για τον Φρανσίς Αμουζού. Οι «τρελές» απαιτήσεις του Βέλγου winger.

Δεν κινείται φύλλο ακόμα στον Άρη, μεταγραφικά. Μόνο αποχωρήσεις επί του παρόντος. Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Χουτεσιώτης, Φαμπιάνο, Ανσαριφάρντ Βερστράτε και προσεχώς Οντουμπάτζο που πάει στην ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι στέλνουν καθημερινά προτάσεις σε ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχουν τίποτα προχωρημένο. Με κάποιους δεν τσούλησε, με άλλους οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Ο βαθμός δυσκολίας μεγάλος, αφού οι παίκτες που θέλει να πάρει ο Άρης είναι και ακριβοί και παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα.

Εκτός των πολλών που έχουν γραφτεί, ο Άρης ψάχτηκε για τον Φρανσίς Αμουζού. Τον 24χρονο Βέλγο γεννημένο στην Γκάνα, εξτρέμ της Άντερλεχτ. Έχασε ένα σημαντικό μέρος της περσινής σεζόν λόγω τραυματισμού, αλλά το τελευταίο μέρος της ήταν ενεργός. Ο Άρης προσπάθησε να τον αγοράσει από τους Βέλγους, τα βρήκε σε μεγάλο βαθμό με το κλαμπ, αλλά η υπόθεση τσάκισε στις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή. Για να υπογράψει στον Άρη ζήτησε διπλασιασμό των αποδοχών του σε σχέση με το συμβόλαιο που έχει στο Βέλγιο. Ουσιαστικά επταψήφιο νούμερο, με τον Άρη να εγκαταλείπει την περίπτωση του.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Άρης ψάχτηκε για Αμουζού της Άντερλεχτ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.