ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε όλο το θέμα με τον Κώστα Φορτούνη στη σωστή του βάση – Από την αρχή, μέχρι το «προσωρινό αντίο»

Εκτός από το συναισθηματικό κομμάτι, ο τρόπος που αποχαιρέτισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Κώστα Φορτούνη ήταν και αρκετά επεξηγηματικός.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε όλο το θέμα με τον Κώστα Φορτούνη στη σωστή του βάση – Από την αρχή, μέχρι το «προσωρινό αντίο»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέλεξε να αποχαιρετίσει με προσωπικό του μήνυμα τον Κώστα Φορτούνη. Μια ανακοίνωση που είχε συγκίνηση και μπόλικο συναίσθημα, μια τοποθέτηση που ήταν αυτή που έπρεπε για τον μέχρι πρότινος αρχηγό του Ολυμπιακού. Ήταν όμως και μια ανακοίνωση που εξήγησε σωστά τα πάντα; Παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Αρχικά, η επιλογή η επίσημη ανακοίνωση αποχαιρετισμού του συλλόγου να υπογράφεται από τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ήταν σημειολογική και κάτι παραπάνω από εύστοχη. Το περιεχόμενό της ήταν «τόσο, όσο», αλλά περίκλειε εντός τα πάντα. Όλα αυτά που αντιπροσωπεύουν τη σχέση Ολυμπιακού και Κώστα Φορτούνη αυτά τα δέκα χρόνια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τοποθέτησε, ως όφειλε, στο Πάνθεον της «ερυθρόλευκης» ιστορίας τον αρχηγό που σήκωσε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Ολυμπιακού.

Δεν παρέλειψε να τον χαρακτηρίσει τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή εδώ και δέκα χρόνια.

Έπλεξε το εγκώμιό του σαν χαρακτήρα και οικογενειάρχη.

Προέτρεψε τους φίλους του Ολυμπιακού παρά την πικρία που φέρνει ένα «αντίο» να λένε μόνο καλά λόγια.

Έκανε λόγο για «προσωρινό αντίο», αφήνοντας ορθάνοικτη την πόρτα της επιστροφής όποτε εκείνος το θελήσει.

Ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον σύλλογο, ξεκαθαρίζοντας πως ο Ολυμπιακός έκανε ότι μπορούσε (ίσως και κάτι παραπάνω) για να τον κρατήσει…

Με άλλα λόγια, ο πλέον αρμόδιος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε όλα τα κομμάτι του παζλ στην υπόθεση Κώστας Φορτούνης και Ολυμπιακός στη σωστή τους θέση. Μετά από αυτή την ανακοίνωση κανείς δεν μπορεί να πει τίποτε…

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε όλο το θέμα με τον Κώστα Φορτούνη στη σωστή του βάση – Από την αρχή, μέχρι το «προσωρινό αντίο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…