ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ: «Πέρα από κάθε λογική αυτό που έκαναν οι Τούρκοι!»

Αλκιβιάδης Στεφανής στο ΕΡΤNews: Η Άμυνα της Ελλάδας έχει ισχυροποιηθεί σε τεράστιο βαθμό.
Επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ: «Πέρα από κάθε λογική αυτό που έκαναν οι Τούρκοι!»

Για την άκρως επιθετική στάση που κρατά η Τουρκία στο κυπριακό ζήτημα πήρε ο επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, μιλώντας στην εκπομπή του ΕΡΤNews «UPDATE» και τον Θάνο Σιαφάκα.

Ο κ. Στεφανής εξήγησε πως η επίθεση που έκαναν οι Τούρκοι στα όσα είπε ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας με αφορμή τη συμπλήρωση μισού αιώνα από την τουρκική εισβολή στη Μεγαλόνησο είναι προκλητική και πέρα από κάθε λογική βάσει των σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στις Κυβερνήσεις Ελλάδας και Τουρκίας τα τελευταία χρόνια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ: «Πέρα από κάθε λογική αυτό που έκαναν οι Τούρκοι!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.