ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αλλάζει το γήπεδο της ομάδας και το κάνει από τα καλύτερα του κόσμου

«Ελπίζω ότι θα δούμε έναν ακόμη καλύτερο χώρο παγκόσμιας κλάσης».
Βαγγέλης Μαρινάκης: Αλλάζει το γήπεδο της ομάδας και το κάνει από τα καλύτερα του κόσμου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Νοτιγχαμ ψήφισε «ναι» στο να καταστήσει τη γη πάνω στην οποία βρίσκεται το City Ground, διαθέσιμη προς πώληση.

«Ελπίζω ότι θα δούμε έναν ακόμη καλύτερο χώρο παγκόσμιας κλάσης στις όχθες του ποταμού Τρεντ στο όχι τόσο μακρινό μέλλον», δήλωσε ο επικεφαλής του Δ.Σ..

«Αν κοιτάξετε τη χώρα και τα άλλα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, η Φόρεστ έχει μείνει πίσω. Αλλά έχουν έναν πολύ φιλόδοξο ιδιοκτήτη που σκοπεύει να το μετατρέψει σε γήπεδο παγκόσμιας κλάσης και αυτό θα ήταν φανταστικό για τη Νότιγχαμ», συμπλήρωσε ο Νεγκάτ Καν.

Διαβάστε επίσης:

Διαιτησία: Ο νέος αρχιδιαιτητής, το πλάνο για τους πίνακες και οι δύσκολοι. Φεύγει «λαός»!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε όλο το θέμα με τον Κώστα Φορτούνη στη σωστή του βάση – Από την αρχή, μέχρι το «προσωρινό αντίο»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Αλλάζει το γήπεδο της ομάδας και το κάνει από τα καλύτερα του κόσμου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.