VIRAL

Λατινοπούλου έγινε ο… Βελόπουλος για χάρη της ΝΙΚΗΣ

Λατινοπούλου και Βελόπουλος θα συνεχίσουν να χτυπούν τη ΝΙΚΗ, μία ο ένας, μία ο άλλος.
Λατινοπούλου έγινε ο… Βελόπουλος για χάρη της ΝΙΚΗΣ

Κάτι σε Αφροδίτη Λατινοπούλου θύμισε ο Κυριάκος Βελόπουλος για χάρη της ΝΙΚΗΣ και του Δημήτρη Νατσιού.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος και οι… «συνεργαζόμενοι» κατηγόρησαν το Δημήτρη Νατσιό ότι συντάσσεται με επικεφαλής ΜΚΟ και «διώκτη ιερέων», τον Παναγιώτη Δημητρά.

Ο λόγος; Επειδή η ΝΙΚΗ, (όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις), ψήφισε για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση του Παναγιώτη Δημητρά.

Προσέξτε τώρα. Ο Κυριάκος Βελόπουλος και οι «συνεργαζόμενοι» κατηγορούν το Δημήτρη Νατσιό ότι συντάσσεται με τον «διώκτη των ιερέων».

Λατινοπούλου έγινε ο Βελόπουλος για χάρη της ΝΙΚΗΣ

Όπως η Αφροδίτη Λατινοπούλου, που από τις πρώτες δηλώσεις της ως ευρωβουλευτής, κατηγόρησε τη ΝΙΚΗ και το Δημήτρη Νατσιό για… σοκαριστική στάση απέναντι στο Pride.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, επαναλαμβάνω, τράβηξε το… αφτί του Δημήτρη Νατσιού για το Pride. Ήμαρτον. «Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματί μου καί θύραν περιοχής περί τά χείλη μου».

Θα έχει πολλά επεισόδια το έργο αυτό ακόμα.

Λατινοπούλου και Βελόπουλος θα συνεχίσουν να χτυπούν τη ΝΙΚΗ, μία ο ένας, μία ο άλλος.

Μία η Λατινοπούλου θα γίνεται Βελόπουλος, μία ο Βελόπουλος θα γίνεται Λατινοπούλου και που και που θα πετάει και ένα Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια κάποιος από τη Ν.Δ. να μην… ξεχνιόμαστε.

Α, και κανένας… Σαμαρικός θα σκούζει επειδή δεν βγήκε ευρωβουλευτής με τη ΝΙΚΗ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λατινοπούλου έγινε ο… Βελόπουλος για χάρη της ΝΙΚΗΣ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.