SPORTIME BET

Προκριματικά με ελληνικό άρωμα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Οι κρίσιμες ρεβάνς για τα προκριματικά σε Europa και Conference League παρέα με τη Novibet
Προκριματικά με ελληνικό άρωμα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Τα εισιτήρια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο σε Europa League και Conference League κρίνονται στους αγώνες ρεβάνς της Πέμπτης (18/7) από τους οποίους περιμένουν αντιπάλους μεταξύ άλλων Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Στο Europa League η ρεβάνς στη Σλοβενία θα κρίνει την πρόκριση στο ζευγάρι της Μάριμπορ με την Μπότεφ Πλόβντιν (21:15), με την ομάδα που θα τσεκάρει το εισιτήριο να κλείνει ραντεβού στη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό.

Στον πρώτο αγώνα στη Βουλγαρία η Μπότεφ πήρε τη νίκη (2-1) καθώς ο Ίλιεφ «μίλησε» τελευταίος (74’) μετά το γρήγορο 1-1 που είχε διαμορφωθεί από τον Ούτζαχ (9’) και τον Σίρβις (19’), με τη δεύτερη αναμέτρηση να λύνει τις διαφορές τους.

Μάριμπορ – Μπότεφ Πλόβντιν 1:1.61 X:3.85 2:4.75

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον δεύτερο προκριματικό του Conference League θα προκύψει από τη ρεβάνς της Ίντερ Κλουμπ Ντε Εσκάλδες με τη Βελέζ (19:00) στην Ανδόρα.

Ο πρώτος αγώνας στο Σαράγεβο δεν είχε νικητή (1-1), με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να προηγούνται με τον Έλο (34’) και τον Λόχαν να απαντά για τη Βελέζ (65’) διατηρώντας τις λεπτές ισορροπίες στο ζευγάρι ενόψει επαναληπτικού.

Ίντερ Κλουμπ Ντε Εσκάλδες – Βελέζ Μόσταρ 1:3.30 X:3.25 2:2.09

Επιστρέφοντας στο Europa League, άλλο ένα ζευγάρι με ενδιαφέρον είναι αυτό της Ζίρα με την Σέριφ, ενόψει της ρεβάνς στο Μπακού (19:00).

Στον πρώτο αγώνα στο Τίρασπολ η Ζίρα πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη με το γκολ του Βολκόφ (88’), σκορ που θέλει να υπερασπιστεί στην έδρα της για να πάρει την πρόκριση.

Ζίρα – Σέριφ Τίρασπολ 1:3.55 X:3.55 2:1.96

Στο Ελμπασάν η Τίρανα υποδέχεται την Τορπέντο Κουτάισι (21:00) με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Conference League.

Ο πρώτος αγώνας στη Γεωργία έμεινε στο 1-1 καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Μίτσι (20’), με τον Χάκτσιου να ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος (87’).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και σε Europa και Conference League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προκριματικά με ελληνικό άρωμα και ενισχυμένες αποδόσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.