ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Αυτό είναι το Ολυμπιακό Χωριό (vid)

Το Ολυμπιακό Χωριό είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους αθλητές και τις αθλήτριες των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Αυτό είναι το Ολυμπιακό Χωριό (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη έχει ξεκινήσει και το Ολυμπιακό Χωριό είναι πανέτοιμο ν’ ανοίξει τις πύλες του!

Περισσότεροι από 20 χιλιάδες άνθρωποι ,ανάμεσά τους και οι 101 Έλληνες αθλητές, θα φιλοξενηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Σεντ Ντενί, το οποίο έχει μέγεθος όσο 70 γήπεδα ποδοσφαίρου!

Φυσικά, θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους μια μεγάλη αίθουσα με διάφορους σταθμούς φαγητού, ένα γυμναστήριο, γήπεδα για την προπόνηση διαφόρων αθλημάτων, μια πολυκλινική, αίθουσες προσευχής και ένα κέντρο αντιντόπινγκ.

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Αυτό είναι το Ολυμπιακό Χωριό (vid)






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Αυτό είναι το Ολυμπιακό Χωριό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.