MEDIA

MasterChef: Εμφάνιση έκπληξη από τον νικητή – Εκεί μαγείρεψε o Λευτέρης Ζαφειρόπουλος (vid)

Εκεί εμφανίστηκε ο νικητής του MasterChef, Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.
MasterChef: Εμφάνιση έκπληξη από τον νικητή – Εκεί μαγείρεψε o Λευτέρης Ζαφειρόπουλος (vid)

Εμφάνιση έκπληξη από τον νικητή του MasterChef  με τα φώτα να πέφτουν όπως είναι λογικό πάνω στον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star αποτελεί πλέον παρελθόν (τουλάχιστον για φέτος) και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ετοιμάζει τα επόμενα βήματα στην μαγειρική του καριέρα.

Μέχρι τότε όμως, η πρώτη του εμφάνιση έγινε στο Youtube, για λογαριασμό του καναλιού, Pain & Game που τρέχει ένα concept γύρω από το φαγητό και την αξιολόγηση του.

Καλεσμένος αυτή τη φορά ήταν ο μεγάλος νικητής του MasterChef!

Δείτε την εμφάνιση του Λευτέρη Ζαφειρόπουλου:

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Ζαφειρόπουλος: Αυτά τα χρήματα πήρε από το Masterchef

Masterchef νικητές: Από τον Πετρετζίκη μέχρι τον Ζαφειρόπουλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef: Εμφάνιση έκπληξη από τον νικητή – Εκεί μαγείρεψε o Λευτέρης Ζαφειρόπουλος (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα