ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτός δεν είναι Κ19 είναι έτοιμος να παίξει και αύριο

Δείχνει έτοιμος να μπει να παίξει ακόμα και... αύριο.
Ολυμπιακός: Αυτός δεν είναι Κ19 είναι έτοιμος να παίξει και αύριο

Τρίβουν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό από την εξέλιξη που έχουν οι νέοι παίκτες του Ολυμιπακού στην Ολλανδία.

Πρώτος ξεπετάχτηκε ο Παπακανέλλος, όμως σιγά σιγά όλοι οι μικροί έχουν αρχίσει να δείχνουν δείγματα του ταλέντου τους.

Πλέον και ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην Ολλανδία, ο 17χρονος Μπάμπης Κωστούλας, ξεχωρίζει, με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ο Κωστούλας δείχνει έτοιμος να μπει να παίξει ακόμα και… αύριο αν χρειαστεί, παρουσιάζοντας ένα απολύτως σοβαρό πρόσωπο.

Ο Ολυμπιακός μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει από το ξεπέταγμα των μικρών ενώ ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, που δεν κολλάει σε ηλικίες, βλέπει να ξεπηδούν λύσεις σχεδόν σε όλες τις θέσεις, που θα του λύσουν τα χέρια στην εξέλιξη της σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αυτός ο παίκτης είναι για… άλλου λένε – Ο νέος Τουρέ

Ολυμπιακός: Δεν το πιστεύουν αυτό που συμβαίνει στην προετοιμασία οι παίκτες – Άλλος άνθρωπος ο Μεντιλίμπαρ – Το τρελό πρέσινγκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Αυτός δεν είναι Κ19 είναι έτοιμος να παίξει και αύριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.