ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ο Οντουμπάτζο και τα σενάρια για δανεικούς από ΑΕΚ!

Ο Οντουμπάτζο πάει στην ΑΕΚ. Ο Άρης περιμένει να μάθει τα έμψυχα ανταλλάγματα. Τι ισχύει για τα ονόματα που ακούγονται.
Άρης: Ο Οντουμπάτζο και τα σενάρια για δανεικούς από ΑΕΚ!

Ο Άρης θα πορευτεί χωρίς τον Οντουμπάτζο που έχει ήδη πάει στην ΑΕΚ. Τι παίζει με τα ονόματα που ακούγονται για… ανταλλαγή!

Ο Ηλιόπουλος δεν θα περιμένει άλλο. Ή τώρα ή ποτέ. Και μετά το τελεσίγραφο του νύν ιδιοκτήτη, ο Οντουμπάτζο που μαζί με τον Μπρινιόλι είναι μεταγραφές της προηγούμενης διοίκησης, κατηφορίζει άμεσα στην Αθήνα. Η μεταγραφή είχε κλειδώσει από τον Μάιο. Το Sportime είχε γράψει πρώτο οτι η ΑΕΚ δεν ψάχνει πλέον δεξί μπακ. Οταν άλλοι το… χαμήλωναν και έγραφαν οτι η Ένωση κοιτάει κι άλλες περιπτώσεις. Θα γίνει μόνο όταν πουληθεί ο Ρότα. Αλλά με τη ρήτρα του στον.. Θεό, δεν υπάρχει περίπτωση.

Ο Άρης ψάχνει τις τελευταίες μέρες να κλείσει δεξί μπακ και τον αντικαταστάτη του Άγγλου, αλλά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο. Ο Οντουμπάτζο πάντως στην Ολλανδία με την υπολοιπη κιτρινόμαυρη αποστολή δεν θα ταξιδέψει. Μέχρι Δευτέρα – Τρίτη το αργότερο θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Όσον αφορά στα του deal το μόνο που είναι σε εκρεμμότητα είναι τα έμψυχα ανταλλάγματα. Ο Καρυπίδης θέλει τον Πάολο Φερνάντες. Γνωστό και αυτό από το Sportime. Από τις 15/5.

Κάτι Ζίνι και κάτι… Πήλιοι που προέκυψαν εσχάτως οτι ενδιαφέρουν τον Άρη, δεν ισχύει τίποτα. Μόνο τον Φερνάντες. Και αυτό επίσης θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, αν θα τον πάρει ο Άρης. Πρέπει να θέλει και ο Ισπανός για να γίνει η τράμπα.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ο Οντουμπάτζο και τα σενάρια για δανεικούς από ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.