ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Υπάρχει ανησυχία για Μπάλντοκ!

Ανησυχίες για τον Μπάλντοκ στον Παναθηναϊκό. Πονάει η γάμπα του Άγγλου και η... τσέπη του Αλαφούζου!
Παναθηναϊκός: Υπάρχει ανησυχία για Μπάλντοκ!

Ο Παναθηναϊκός πληρώνει τον Μπάλντοκ για να κάνει αποθεραπεία. Τα… πονάκια του Άγγλου μπακ και η ανησυχία για τυχόν αστοχία «υλικού».

Μετά τον Μαξίμοβιτς, ήταν η μεταγραφή που έκλεισε νωρίς ο Παναθηναϊκός για τη θέση του δεξιού μπακ. Πριν καν κλείσει η προηγούμενη σεζόν. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ από τη στιγμή που έπαιξε στην εθνική ομάδα, ήταν μάλλον θέμα χρόνου να παίξει για πρώτη φορά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με τη Σέφιλντ να υποβιβάζεται και τον ίδιο να έχει μια κακή σεζόν, μάλλον ήταν λογικό κι επόμενο.

Στον Παναθηναϊκό πάντως όταν τον αποκτούσαν κάπως διαφορετικά φανταζόταν τα πράγματα. Και δεν εννοούμε απαραίτητα ότι ένας εκ των Βαγιαννίδη ή Κώτσιρα θα αποχωρήσουν. Απλώς εκτιμούσαν πως ο Μπάλντοκ θα πάρει φανέλα βασικού και θα κάνει τη διαφορά.

Προς το παρόν πάντως βλέπουν έναν παίκτη που άργησε αναγκαστικά να ξεκινήσει προετοιμασία και έχει μονίμως πόνους και προβληματάκια. Πέρυσι ο Μπάλντοκ ταλαιπωρήθηκε πολύ και άρχισαν να υπάρχουν ανησυχίες και στον Παναθηναϊκό, μήπως συμβεί και φέτος κάτι ανάλογο και πάει στον βρόντο μία ακόμη ακριβή επένδυση.

Πολύ νωρίς είναι ακόμη για μαύρες σκέψεις αλλά υπάρχουν…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Υπάρχει ανησυχία για Μπάλντοκ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!