ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ψάχνει στόπερ! Ο Χατζηδιάκος τι λέει;

Η ΑΕΚ αναζητά την προσθήκη στόπερ στο ρόστερ και θέλει και Έλληνες παίκτες! Ο Χατζηδιάκος δε θα έλεγε όχι να επιστρέψει Ελλάδα
Η ΑΕΚ ψάχνει στόπερ! Ο Χατζηδιάκος τι λέει;

Η ΑΕΚ δεν το έχει προτεραιότητα. Αλλά αν οι συνθήκες ευνοήσουν τότε θα κινηθεί. Αυτή είναι πάνω κάτω η εικόνα για το θέμα απόκτησης στόπερ.

Δεν είναι από τις θέσεις που τσεκάρει με μανία. Μετά το θέμα Λαμέλα, ο αριστερός μπακ και ο φορ είναι στην πρώτη γραμμή.

Για όσα έχουν γίνει με τον Γιαννούλη, τα έχετε διαβάσει στο Sportime. Για τον φορ η υπόθεση θα τραβήξει. Η ΑΕΚ χτυπάει ψηλά.

Για στόπερ θα μπορούσε να είχε ήδη κλείσει την 5άδα με την απόκτηση του Σισέ. Δεν έγινε. Αλλά την σκανάρει την αγορά. Μπορεί να προκύψει εξάλλου και αποχώρηση. Ο Βίντα και ο Κάλενς είναι οι σίγουροι.

Για τον Μουκουντί υπάρχουν οι διάφοροι ψίθυροι περί ενδιαφέροντος. Θα πρέπει να μετουσιωθεί. Να γίνει απτό.

Ο Μήτογλου υπήρξε αδικημένος πέρυσι. Θα μπορούσε να παίζει περισσότερο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως δεν υπάρχει κάτι για τον Έλληνα στόπερ.

Ακόμα και έτσι όμως να μείνει το ρόστερ στους κεντρικούς αμυντικούς χωράει 5ος.

Και ας σημειωθεί κάτι.

Η ΑΕΚ πέρυσι τέτοιον καιρό είχε ασχοληθεί πολύ με τον Χατζηδιάκο. Δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο διεθνής άσος. Ο Παναθηναϊκός φέτος το έψαξε ακόμα περισσότερο.

Με τη μεταγραφή του Ίνγκασον δε φαίνεται να χωράει άλλος αλλά τίποτα και ποτέ δεν αποκλείεται.  Η Κάλιαρι ακούει προτάσεις. Πρότζεκτ ακούει πλέον και ο Χατζηδιάκος.

Ας σημειωθεί αυτό λοιπόν.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ ψάχνει στόπερ! Ο Χατζηδιάκος τι λέει;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.