ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Το μήνυμα του Πιερό στον ατζέντη του και ο κύκλος στο Ισραήλ που έκλεισε!

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Φρανζί Πιερό και το μήνυμα που έστειλε στον εκπρόσωπο του ο φορ της Μακάμπι Χάιφα!
Άρης: Το μήνυμα του Πιερό στον ατζέντη του και ο κύκλος στο Ισραήλ που έκλεισε!

Ο Άρης χτύπησε την πόρτα της Μακάμπι Χάιφα για τον Φρανζί Πιερό. Η προοπτική της Ελλάδας και ο κύκλος στο Ισραήλ που έκλεισε.

Πέραση έχει στην Ελλάδα ο Φρανζί Πιερό, το όνομα του οποίου έχει περάσει από τα γραφεία όλων των μεγάλων ελληνικών ομάδων. Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε σοβαρά για την περίπτωση του και υπήρχε όντως βάση σε αυτό, με τον δικέφαλο όμως να έχει θέσει άλλους ψηλότερα στη λίστα.

Για τον υψηλόσωμο επιθετικός από την Αϊτή ενδιαφέρεται και ο Άρης με τον Θόδωρο Καρυπίδη να τον βλέπει ως ιδανικό αντικαταστάτη του Λορέν Μορόν, αν τελικά αυτός πουληθεί οριστικά. Θέλει να είναι έτοιμος ο ιδιοκτήτης του Άρη που ξέρει πάντως ότι η Μακάμπι Χάιφα έχει βάλει ψηλά τον πήχη και αξιώνει ένα μεγάλο ποσό για να τον δώσει.

Το αντιλήφθηκε ήδη στις πρώτες ανεπίσημες διαπραγματεύσεις με τους Ισραηλινούς αλλά αυτό που επιδιώκει είναι να κερδίσει σε πρώτη φάση το «οκ» του υψηλόσωμου επιθετικού για να είναι έτοιμος έπειτα να τα βρει και με την ομάδα του.

Ο Πιερό πάντως δείχνει γενικά θετικός για την Ελλάδα την οποία έχει επισκεφθεί ως αντίπαλος, αφού όπως έλεγε στον ατζέντη που τρέχει την υπόθεση, ο κύκλος του στο Ισραήλ φαίνεται πως κλείνει και αναζητά μια καινούρια πρόκληση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Το μήνυμα του Πιερό στον ατζέντη του και ο κύκλος στο Ισραήλ που έκλεισε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.