ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το καλοκαίρι που ο Ρέτσος έγινε σημείο αναφοράς

Ο Μεντιλίμπαρ πιστεύει πολύ στον Παναγιώτη Ρέτσο, του αρέσει ο τρόπος που δουλεύει και ο χαρακτήρας του.
Ολυμπιακός: Το καλοκαίρι που ο Ρέτσος έγινε σημείο αναφοράς

Το καλοκαίρι του 2024 εξελίσσεται σε ιδανικό καλοκαίρι για τον Παναγιώτη Ρέτσο, με τον Έλληνα δεξιοπόδαρο στόπερ να γίνεται μέρα με τη μέρα σημείο αναφοράς για την άμυνα του Ολυμπιακού.

Η απόφαση του Νταβιντ Κάρμο να μείνει στην Πόρτο και να μην έρθει με κανονική μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αναβάθμισε άμεσα τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος ενώ στην αρχή της προετοιμασίας προορίζοντας για ένας εκ τον δύο παρτενέρ του Κάρμο, πλέον λογίζεται από τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ ως η μόνη σταθερά στην άμυνα των ερυθρόλευκων, με τους αριστεροπόδαρους Άμπι και Πιρόλα να εναλλάσσονται στο πλάι του.

Μένει να επιβεβαιωθεί η σκέψη του Μεντιλίμπαρ και από την παρουσία του Ρέτσου στα φιλικά των ερυθρόλευκων.

Ο Μεντιλίμπαρ πιστεύει πολύ στον Παναγιώτη Ρέτσο, του αρέσει ο τρόπος που δουλεύει και ο χαρακτήρας του και θεωρεί πως μπορεί και πρέπει να στήσει πάνω του την άμυνα του Ολυμπιακού.

Πάντως δεν έχει ακόμα «καεί» η περίπτωση της απόκτησης ενός ακόμα στόπερ, έμπειρου, ώστε αν χρειαστεί να δίνει ανάσες στον Ρέτσο.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Λύνει τα χέρια του Μεντιλίμπαρ ο Πιρόλα – Τι άρεσε στο Βάσκο

Ολυμπιακός: Και όμως ο Μεντιλίμπαρ έχει στο μυαλό του τον παίκτη που θα πάρει το ρόλο του Φορτούνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Το καλοκαίρι που ο Ρέτσος έγινε σημείο αναφοράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.