ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε άνετος θεωρώντας πως έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του όμως νεαρός Έλληνας τον ζορίζει

Κατάλαβε... γρήγορα πως δεν πρέπει να θεωρεί τίποτα δεδομένο.
Ολυμπιακός: Ξεκίνησε άνετος θεωρώντας πως έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του όμως νεαρός Έλληνας τον ζορίζει

Άνετος… ξεκίνησε στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ίσως νομίζοντας πως επειδή ο Ολυμπιακός δεν κινήθηκε στην αγορά για αριστερό μπακ, έχει πάρει την φανέλα του βασικού στο… σπίτι του.

Όμως τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι.

Σίγουρα ο Φρανσίσκο Ορτέγκα έχει τον πρώτο λόγο για την θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό, δεν έχει όμως και τον… τελευταίο, καθώς ο Απόστολος Αποστολόπουλος, ο 21χρονος αριστερός μπακ των ερυθρόλευκων, έχει βάλει δύσκολα στον Ορτέγκα.

Η χαλαρότητα με την οποία εμφανίστηκε στην προετοιμασία ο Ορτέγκα, αποτέλεσμα της σιγουριάς του για την θέση του στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, έκανε έξαλλο το Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έβαλε… γκάζια αρκετές φορές στον 25χρονο Αργεντίνο.

Πλέον, ο Ορτέγκα έχει κατάλαβει απόλυτα πως δεν πρέπει να θεωρεί τίποτα δεδομένο, καθώς ο Αποστολόπουλος δουλεύει στο φουλ και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στην Ολλανδία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Προβληματισμός για παίκτη που ήρθε με μεταγραφή

Ολυμπιακός: Το καλοκαίρι που ο Ρέτσος έγινε σημείο αναφοράς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ξεκίνησε άνετος θεωρώντας πως έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του όμως νεαρός Έλληνας τον ζορίζει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.