ΜΠΑΣΚΕΤ

Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τις καθυστερήσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»! (vids)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε μετά από νέα μεγάλη καθυστέρηση πτήσης
Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τις καθυστερήσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»! (vids)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά από νέα πολύωρη καθυστέρηση που δέχθηκε σε πτήση του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσα από stories του εξηγεί την ταλαιπωρία την οποία υπέστη και ζητάει εξηγήσεις για το πως γίνεται κάθε φορά «να υπάρχει 1 με 3 ώρες καθυστέρηση».

«Μπαίνεις σε ιδιωτικό δεν σου δίνουν slot, μπαίνεις σε εταιρείες και σε έχουν περιμένεις μία ώρα και σου λένε έχει παραλύσει το αεροδρόμιο», αναφέρει αρχικά.

«Μια γαμ@μ@νη φορά να μπορέσεις να πετάξεις από αυτό το αεροδρόμιο χωρίς να έχεις 1 με 3 ώρες καθυστέρηση, μία γαμ@μ@νη για δείγμα», λέει σε επόμενο story.

«Μπαίνεις στο τρένο το πιο πιθανό είναι να εξοστρακιστεί και να βρει κανένα άλλο τρένο, μπαίνεις στο αεροπλάνο για να φτάσεις εκεί που πρέπει στη δουλεία σου πρέπει να πετάξεις από την προηγούμενη μέρα για να είσαι σίγουρος, μπαίνεις σε πλοίο σε κατεβάζουν με βάρκες μέσα στη θάλασσα», τονίζει παράλληλα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τις καθυστερήσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.