ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτόν θέλει η Μάριμπορ!

Η Μάριμπορ θέλει να πάρει ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό!
Παναθηναϊκός: Αυτόν θέλει η Μάριμπορ!

Στα ραντάρ της Μάριμπορ ο Ένις Τσοκάι, που τον θέλει και ο Λεβαδειακός. Δεν λέει «όχι» σε πώληση του Αλβανού μέσου ο Παναθηναϊκός.

Ο Ένις Τσοκάι επέστρεψε από τον εξάμηνο δανεισμό του στην κροατική Όσιγιεκ, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα μείνει στον Παναθηναϊκό. Ο Αλβανός αμυντικός μέσος που ακολούθησε κανονικά την αποστολή των πρασίνων στην Αυστρία και πήρε και χρόνο συμμετοχής στα φιλικά που έπαιξαν οι «πράσινοι», δεν μπήκε ούτε 20άδα στα δύο τεστ που έδωσε το «τριφύλλι» επί ελληνικού εδάφους με ΑΕΛ και Μακάμπι Νετάνια. Και λογικό, αφού με Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Βιλένα, Ζέκα στο ρόστερ, δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ήδη, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, ο Λεβαδειακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του «πακέτο» με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, Γιώργο Κάτρη.

Τις τελευταίες μέρες, όπως προκύπτει από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime, η πλευρά του Τσοκάι έχει μεταφέρει στη διοίκηση του Παναθηναϊκού οτι υπάρχει ενδιαφέρον από την Μάριμπορ, ομάδα που αποκλείστηκε από την προσεχή αντίπαλο του τριφυλλιού στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, Mπότεφ Πλόβντιβ.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Τσοκάι, αλλά πρωτίστως με πώληση και όχι με δανεισμό. Μάλιστα από το περιβάλλον της πράσινης ΠΑΕ ο Ένις Τσοκάι που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, κοστολογείται στο 1,2 -1,5 εκ. ευρώ. Αν προκύψει πρόταση σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα, ο Αλβανός μέσος ειναι πολύ πιθανό να πουληθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αυτόν θέλει η Μάριμπορ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!