ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άγιαξ – Ολυμπιακός: Δεν καταλαβαίνει από μικρούς ο Μεντιλίμπαρ

Τι κι αν είναι ο Αγιαξ απέναντι, παίζει με τους μικρούς και είναι άνετος.
Άγιαξ – Ολυμπιακός: Δεν καταλαβαίνει από μικρούς ο Μεντιλίμπαρ

Φαίνονταν από τις πρώτες προπονήσεις στου Ρέντη ότι ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ δεν… καταλαβαίνει από μικρούς.

Συνεχίστηκε η ίδια αίσθηση και στην Ολλανδία και επιβεβαιώνεται στο πρώτο φιλικό των ερυθρόλευκων με τον Άγιαξ, όπου ο Βάσκος ξεκίνησε τον Κουτσίδη, τον Μπακούλα, τον Κωστούλα αλλά και τον επίσης νεαρό Άμπι.

Οι βασικοί του Ολυμπιακού με τον Άγιαξ είναι οι: Πασχαλάκης, Κοστίνια, Κουτσίδης, Άμπι, Αποστολόπουλος, Μπακούλας, Ντόι, Τσικίνιο, Μασούρας, Μπιέλ, Κωστούλας.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Αναγνωστόπουλος, Ροντινέι, Στάμενιτς, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Μουζακίτης, Ζέλσον Μαρτίνς, Παπακανέλλος.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ υπολογίζει κανονικά τους πέντε νεαρούς από την Κ19 του Ολυμπιακού.

Με δεδομένο το ότι θέλει να δουλέψει με το πολύ 24 ποδοσφαιριστές, χώρος μένει για δύο μεταγραφές ακόμα στον Ολυμπιακό και τους… μικρούς μέσα στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ποιος ειναι πίσω από τις έως τώρα μεταγραφές του Ολυμπιακού;

Ολυμπιακός: Ήρθε ως μεγάλο όνομα όμως νεαρός τον έχει ήδη ξεπεράσει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιαξ – Ολυμπιακός: Δεν καταλαβαίνει από μικρούς ο Μεντιλίμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.