ENGINE POWER

Ράλι Λετονίας – Martins Sesks στα τακούνια του Kalle Rovanperä!

Για τη δεύτερη εκκίνηση του στο WRC, ο Martins Sesks είναι ο πρώτος αντίπαλος του Kalle Rovanperä σε αυτήν την Παρασκευή. Ο Sébastien Ogier βρίσκεται σε καλή θέση στην 3η θέση.
Ράλι Λετονίας – Martins Sesks στα τακούνια του Kalle Rovanperä!

Γενική κατάταξη Ράλι Λετονίας 2024 μετά το SS4:

rali-letonias-martins-sesks-sta-takounia-tou-kalle-rovanpera

  • Γνωρίζαμε ότι ήταν γρήγορος, αλλά από εκεί μέχρι να υπογράψει δύο φορές διαδοχικά και να εκφοβίσει την αναφορά Kalle Rovanperä ( Toyota ), υπάρχει ένας κόσμος που ο Martins Sesks ( M-Sport Ford) διέσχισε χωρίς ντροπή αυτή την Παρασκευή 19 Ιουλίου. Ο πρωτάρης, που αγωνίζεται στο δεύτερο ράλι του WRC στο τιμόνι ενός Rally1, έλαμψε, βοήθησε, είναι αλήθεια, από την άψογη γνώση του εδάφους (οδηγεί εκεί για αρκετά χρόνια σε εθνικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις).
  • «Οδηγώ τις ίδιες φορές με παγκόσμιους πρωταθλητές», λέει ο 24χρονος αρχάριος. Έχουμε καλό ρυθμό, υποθέτω, γιατί έκανα μεγάλα λάθη στο SS4, δεν οδηγούσα καθαρά. Είναι απίστευτο ! »
  • Ο Martins Sesks, αντιπρωταθλητής Ευρώπης ( ERC ) το 2023, είναι μόλις 3 δευτερόλεπτα πίσω από την πρώτη θέση που κατείχε ο Kalle Rovanperä. Ο Γάλλος Sébastien Ogier (Toyota), μετά την αποχώρησή του στην Πολωνία λόγω τροχαίου ατυχήματος κατά τη διάρκεια αναγνώρισης, είναι 3ος, 7″5 πίσω από τον Φινλανδό συμπαίκτη του.
  • Στη Hyundai , ο Thierry Neuville υποφέρει. Ο Βέλγος είναι μειονέκτημα από τη θέση του ως πρώτος σε αυτό το πρώτο στάδιο, επειδή είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα. Κλείνει το top 10 πίσω από τον Grégoire Munster (M-Sport Ford). Ο Ott Tänak υπόσχεται να είναι το καλύτερο ατού της Hyundai (4ος) επειδή ο Esapekka Lappi δεν έχει αυτοπεποίθηση παρά την καλύτερη αρχική κατάσταση.
  • Ο Γάλλος Adrien Fourmaux (M-Sport Ford) δίνει μάχη με την Elfyn Evans (Toyota) στον αγώνα για την 6η θέση.
  • Στο WRC 2, το πλεονέκτημα πηγαίνει στον Όλιβερ Σόλμπεργκ (Skoda). Ο γιος του Petter Solberg είναι πολύ μπροστά από τον Josh McErlean (Skoda) και μετά τον Sami Pajari (Toyota).
  • Το στάδιο της Παρασκευής θα συνεχιστεί στις 13:30 με βρόχο 4 σταδίων

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ράλι Λετονίας – Martins Sesks στα τακούνια του Kalle Rovanperä!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!