ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αλλάζουν επίπεδο με το Μεντιλίμπαρ οι νεαροί παίκτες

Τεράστια η βοήθεια προς τους μικρούς και από τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.
Ολυμπιακός: Αλλάζουν επίπεδο με το Μεντιλίμπαρ οι νεαροί παίκτες

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ αλλάζει επίπεδο τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζοντάς τους σαν μεγάλους.

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Ολλανδία, απέναντι στον πολύ πιο έτοιμο Άγιαξ, οι νεαροί του Ολυμπιακού όχι μόνο ανταποκρίθηκαν στις απατήσεις του αγώνα, αλλά ήταν και απο τους διακριθέντες (ειδικά οι Κουτσίδης και Μουζακίτης).

Και πως να μην είναι όταν ο Μεντιλίμπαρ τους έχει συνεχώς στην πρίζα, μη βλέποντάς τους σαν παιδιά αλλά σαν έτοιμους παίκτες.

Τεράστια η βοήθεια προς τους μικρούς και από τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, πρώην προπονητή της Κ19 του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Βάσκου ως βοηθός.

Διαβάστε επίσης:

Ψάχτηκε ο Ολυμπιακός για τον Λαμέλα;

Ολυμπιακός: Ποιος ειναι πίσω από τις έως τώρα μεταγραφές του Ολυμπιακού;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Αλλάζουν επίπεδο με το Μεντιλίμπαρ οι νεαροί παίκτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.