ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ροντινέι – Κοστίνια 1-0

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η «κόντρα» μεταξύ των δύο παικτών στα δεξιά της άμυνας του Ολυμπιακού.
Ροντινέι – Κοστίνια 1-0

Ένα πρώτο δείγμα γραφής έδωσε στον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στον Άγιαξ ο νέος δεξιός μπακ των ερυθρόλευκων, ο Κοστίνια, ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό ως ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Στον Ολυμπιακό, ο Κοστινια βρήκε τον Ροντινέι, ο οποίος με τη σειρά του ήρθε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2023, ως το καλύτερο δεξί μπακ του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Μεγάλη… μάχη θα γίνει για την θέση του δεξιού μπακ στον Ολυμπιακό, όμως στον πρώτο αυτό φιλικό αγώνα των ερυθρόλευκων ο Ροντινέι έδειξε πιο επιδραστικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος έκανε για άλλη μία φορά τα γνωστά ανεβάσματά του, σε αντίθεση με τον Κοστίνια ο οποίος μπήκε στον αγώνα πιο μουδιασμένα, δίνοντας μεγαλύτερη βάση στα αμυντικά του καθήκοντα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η «κόντρα» μεταξύ των δύο παικτών, οι οποίοι στην πορεία της σεζόν, σκοπός είναι μοιραστούν τον χρόνο συμμετοχής, καθώς δεν γίνεται να παίζει συνεχώς ο Ροντινέι στα 32 του.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αλλάζουν επίπεδο με το Μεντιλίμπαρ οι νεαροί παίκτες

Ψάχτηκε ο Ολυμπιακός για τον Λαμέλα;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ροντινέι – Κοστίνια 1-0», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.