ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρέας Ντόι: Το είχε δει ο Μίτσελ και επιβεβαιώθηκε με τον Άγιαξ

Ο 21χρονος δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός έδειξε στην θέση του αμυντικού μέσου πως ο Μίτσελ είχε... δίκιο.
Ανδρέας Ντόι: Το είχε δει ο Μίτσελ και επιβεβαιώθηκε με τον Άγιαξ

Ο Μίτσελ ήταν ο προπονητής που πίστεψε και ανέβασε τον Ανδρέα Ντόι στην πρώτη ομάδα των ερυθρόλευκων πριν από δύο χρόνια.

Όμως ο Μίτσελ, βλέποντας τον αμυντικό μέσο της Κ19 του Ολυμπιακού τότε, έβλεπε έναν… στόπερ στο πρόσωπο του Ντόι.

Ως στόπερ τον δοκίμασε και σε στόπερ γύρισε το Ντόι ο Μίτσελ, μία έμπνευση του Ισπανού που ασπάστηκαν και οι υπόλοιποι προπονητές των ερυθρόλευκων.

Ο Ανδρέας Ντόι, για λόγους ανωτέρας βίας, χρειάστηκε στον πρώτο φιλικό αγώνα του φετινού καλοκαιριου για τον Ολυμπιακό, απέναντι στον Άγιαξ, να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος.

Ο 21χρονος δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός έδειξε στην θέση του αμυντικού μέσου πως ο Μίτσελ είχε… δίκιο που έβλεπε έναν στόπερ και οχι έναν αμυντικό μέσο.

Η κριτική στο Ντόι δεν αφορά στο λάθος που έκανε απ’ όπου προήλθε το γκολ του Άγιαξ, αλλά γενικώς στην αγωνιστική συμπεριφορά του στη θέση του χαφ καθώς η μπάλα δεν… πήγαινε μπροστά.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Δεν πίστευαν στα μάτια τους με τα στατιστικά του Μουζακίτη

Ολυμπιακός: Αλλάζουν επίπεδο με το Μεντιλίμπαρ οι νεαροί παίκτες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανδρέας Ντόι: Το είχε δει ο Μίτσελ και επιβεβαιώθηκε με τον Άγιαξ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.