ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ χτυπάει… ΠΑΝΤΟΥ!

Ο μηχανισμός της ΑΕΚ των 10 ημερών που άλλαξε τα πάντα και έφερε την απόλυτη ρελάνς στο μεταγραφικό μέτωπο.
Η ΑΕΚ χτυπάει… ΠΑΝΤΟΥ!

Η χρονιά που τελείωσε για την ΑΕΚ στο απόλυτο ζερό! Από τίτλους και ευρωπαϊκό legacy. Και αίφνης αλλαγή στον προεδρικό θώκο, όπου αποχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ανέλαβε ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Από κει και πέρα, ήρθε η πώληση-ρεκόρ του Πόνσε, αποχώρηση του παίκτη-τοτέμ, Σέρχιο Αραούχο και μιζέρια με 6άρα από Αλκμααρ, 4άρα από Μπριζ στα φιλικά της προετοιμασίας.

Ωστόσο είδαμε ότι μέσα σε 10 ημέρες η απόλυτη ρελάνς μεταγραφικά από τον «Super Mariο», όπως τον λένε στο Ψυχικό, και την ομάδα του.

Μην ξεχνάμε πως ο μηχανισμός που ΄χε θεωρητικά πέσει σε χειμερία νάρκη έχει προχωρήσει σε τρομερό come back. Έχουμε και λέμε: Μπρινιόλι (ήταν εδώ και καιρό), Στρακόσια, Περέιρα, Κόιτα, Οντουμπάτζο και φυσικά τo deal αεροδρομίου, Ερικ Λαμέλα!

Μηχανισμός που αποδεικνύει πως το club είχε ήδη διαμορφώσει μεταγραφικό status και απλώς ανέμενε την οικονομική έγκριση για να προχωρήσει στο παρασύνθημα.

ΑΕΚ: Η ατζέντα του Κονέ!

Σημαίνοντα ρόλο στα 3 αυτά deals, o Παναγιώτης Κονέ, που ΄χει ήδη διαμορφώσει εδώ και μία διετία μία ισχυρή ατζέντα με διασυνδέσεις και μιλώντας 3 γλώσσες βγάζει την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα.

Πάντως, ο σταρ εμφανίστηκε χθες στην Αθήνα, ο Λαμέλα είναι προσωπικό απωθημένο του αφεντικού, Μάριου Ηλιόπουλου που δούλεψε το deal με έναν ατζέντη της εμπιστοσύνης του (σ.σ.: ήρθε σε επαφή με τα αδέρφια Sabbag που εκπροσωπούν τον Λαμέλα) και μία γνωριμία από τον χώρο της ναυτιλίας!  Δεν είναι τυχαίο πως τις τελευταίες ημέρες στα στέκια των Βορείων Προαστίων που κυκλοφορεί εξέφραζε διαρκώς την αισιοδοξία του και έκανε λόγο για μεταγραφή που θα κοστίζει μικτά 3 μύρια τον χρόνο.

+ Η ΑΕΚ έχει ήδη πληρώσει 5 μύρια σε transfer fees (Κάλενς, Κόιτα και Οντουμπάτζο).

+ Ο Ματίας Αλμέιδα βάσει του σχεδιασμού που «τρέχει» μπορεί να ΄χει μέχρι και 5 νέα πρόσωπα στην 11άδα φέτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ χτυπάει… ΠΑΝΤΟΥ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).