ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία ο Δένδιας – «Για τις ελληνικές ΕΔ η Κύπρος κείται πλησίον»

Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο.
Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία ο Δένδιας – «Για τις ελληνικές ΕΔ η Κύπρος κείται πλησίον»

Την ώρα που η Τουρκία ετοιμάζει φιέστες για να γιορτάσει την εισβολή στην Κύπρο, ο Νίκος Δένδιας μίλησε για αυτή τη μαύρη μέρα για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν πάρα πολύ καυστικός, στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ξεκαθάρισε λοιπόν, ότι η Ελλάδα δε θα συμβιβαστεί ποτέ με τη συνέχισε της παράνομης κατοχής, κάτι που έχει αναφέρει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντα ζητήσει να… τρέξουν οι εξελίξεις στο Κυπριακό.

Δένδιας: Αναλυτικά το μήνυμα του!

«50 χρόνια από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο.

Δεν ξεχνάμε. Τιμάμε και ευγνωμονούμε τους πεσόντες, τους αγνοούμενους και όσους υπερασπίστηκαν την ελευθερία της Μεγαλονήσου.

Δεν συμβιβαζόμαστε με τη συνέχιση της παράνομης κατοχής κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου και του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ.

Για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις η Κύπρος κείται πλησίον.

Αγωνιζόμαστε σε απόλυτη σύμπνοια με την Κυπριακή Δημοκρατία για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης επί τη βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών».

Πηγή: Geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία ο Δένδιας – «Για τις ελληνικές ΕΔ η Κύπρος κείται πλησίον»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.