ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμίν Γιαμάλ: Το κατάφερε και αυτό – Έσπασε ένα σπουδαίο ρεκόρ του Transfermarkt!

Συνεχίζει εντυπωσιακά την καριέρα του ο Λαμίν Γιαμάλ που εκτοξεύεται.
Λαμίν Γιαμάλ: Το κατάφερε και αυτό – Έσπασε ένα σπουδαίο ρεκόρ του Transfermarkt!

Τα χέρια τους… τρίβουν στην Μπαρτσελόνα και φυσικά την Εθνική Ισπανίας, αφού το πρότζεκτ Λαμίν Γιαμάλ έχει αρχίσει την… εκτόξευσή του.

Ο νεαρός Ισπανός, έχει αρχίσει να γράφει ιστορία από πολύ μικρή ηλικία και κανείς δεν ξέρει πού θα σταματήσει, προερχόμενος από τις καλύτερες ακαδημίες του πλανήτη, μαζί με του Άγιαξ, τη Μασία.

Ο 17χρονος πλέον εξτρέμ, έκανε τρομερό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητή του και μαζί με τους συμπαίκτες του, κατέκτησε το Euro 2024.

Εκεί αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια, όντας από τους καθοριστικούς ποδοσφαιριστές, σημειώνοντας ένα γκολ και δίνοντας τέσσερις τελικές πάσες.

Ενώ έσπασε το ρεκόρ του νεαρότερου ποδοσφαιριστή που σκοράρει αλλά και συμμετέχει σε Euro, αφού τότε δεν είχε κλείσει καν τα 17 του.

Λαμίν Γιαμάλ: Ο πρώτος στην ιστορία!

Ωστόσο πλέον είναι κάτοχος άλλου ενός ρεκόρ, που σίγουρα θα δυσκολευτεί κάποιος για να το πετύχει και να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Συγκεκριμένα, ο Λαμίν Γιαμάλ, απέκτησε νέα χρηματιστηριακή αξία στο πολύ έγκυρο Transfermarkt και πλέον το κόστος του αγγίζει τα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι έγινε ο πρώτος παίκτης κάτω των 19 ετών που καταφέρνει να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ και κανείς δεν ξέρει πλέον, πού θα φτάσει η αξία του αν συνεχίσει να αγωνίζεται έτσι.

Το σίγουρο είναι ότι η Μπαρτσελόνα βρήκε το νέο ταλέντο που θα… χτίσει την ομάδα γύρω του και θα αρχίσει πάλι να ονειρεύεται τις κορυφές σε Ισπανία και Champions League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμίν Γιαμάλ: Το κατάφερε και αυτό – Έσπασε ένα σπουδαίο ρεκόρ του Transfermarkt!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.